Ozonlabs Angela's Touch Saç Bakım Kremi

Temiz kozmetik akımının ülkemizdeki öncü firmalarından ve benim de ürünlerini 2021 yılından beri kullandığım Ozonlabs'ın, Yüz Temizleme Pedi, Aydınlatıcı Cilt Tonik, Volkanik Maske, Yaşlanma Karşıtı Cilt Serumu, Aloe Vera Şampuan, Güneş Losyonu, Nemlendirici Süt ve Nemlendirici Bakım Kremi gibi farklı cilt bakım ürünlerini kullandım şimdiye kadar. Görüldüğü üzere Ozonlabs'ı ve bakım ürünlerini oldukça seviyorum. Bu sefer de ince telli ve yağlanmaya müsait saçlarım için Angela's Touch Saç Bakım Kremini kullandım.
Saç bakım kreminin, ''Saçları nemlendirme, yumuşatma ve parlak görünüme kavuşturma'' özellikleri bulunuyor.  İçerdiği besleyici özler sayesinde saç uçlarına bakım yapan krem, saçın kolay taranmasını sağlıyor ayrıca.

250 ml ebatlı kavanoz ambalajda bulunan bakım kremi, yıkama sonrasında ıslak saç uçlarına masaj yaparak uygulanıyor, bir süre bekletildikten sonra durulanıyor.
Saç bakım kreminin içeriği ise, 12 bileşenden oluşuyor. Karite Yağı (Shea Butter), Hindistan Cevizi Yağı, Bitkisel Yağ, Jojoba Yağı ve Vanilya Meyve Özü gibi bitkisel içerikli bileşenlerin yanı sıra, Lesitin, Pantenol (B5 vitamininin bir provitamini) gibi cilt için faydası olan bileşenler de içeriyor bakım kremi. 

- Karite Yağı, saç uçlarının kırılmasını önlüyor, kepek problemlerini gideriyor, saçlara parlak bir görünüm kazandırıyor ve saçları yumuşatıyor.
- Hindistan Cevizi Yağı, saçları daha hızlı uzatıyor, saç derisini nemlendiriyor, saçları besliyor, kepeği gideriyor.
- Bitkisel Yağ, kepek oluşumunu önlüyor, saçın parlak ve canlı görünmesini sağlıyor, saçları besleyerek güçlenmesine yardım ediyor. 
- Jojoba Yağı, saçların uzamasına destek oluyor, kepek oluşumunu engelliyor, yeni saçların çıkmasını kolaylaştırıyor, yıpranmış saçları güçlendiriyor, saçların sağlıklı, parlak, yumuşak görünmesine yardımcı oluyor.
- Vanilya Meyve Özü, kan akışını hızlandırıp saçların gürleşmesini ve büyümesini sağlıyor.
- Lesitin, saçın nem tutma özelliğini artırıyor, sağlıklı, yumuşak, parlak saçların elde edilmesine yardımcı oluyor.
- Panthenol, saçları nemlendiriyor, güçlendiriyor, parlaklık veriyor, saç tellerini koruyor, kırılmaları önlüyor ve saça hacim veriyor. 

İçerikle ilgili bu bilgilendirmenin markanın bu ürünle ilgili açıklaması olmadığını, içerikteki bileşenlerin saç için faydalarına örnek olması için yazıldığını da belirteyim.
Saç bakım kreminin, içeriğindeki vanilya özü sayesinde, baymayan, ağır gelmeyen bir vanilya kokusu var. Saça uygulama ve durulama sonrasında da o koku hafif olarak kendini hissettiriyor. Durulama ve kurutma sonrası saçta ağırlık yapmıyor ve yağlı görünüme neden olmuyor. Kremin ilk etkisi, saçı yumuşatmak, kolay taranmasını sağlamak ve saçtaki elektriklenmeyi gidermek oldu. Uzun süreli kullanımda ise, saçları besliyor, yıpranmış saçları onarıyor ve hacim vererek dolgunlaştırıyor. Yani vaatlerindeki her etkiyi yerine getiriyor. 

Kremin güncel fiyatını, markanın ürünle ilgili sayfasında bulabilirsiniz. Kısa süreli 3 Al 2 Öde Kampanyası da varken Ozonlabs Angela's Touch Saç Bakım Kremine bir göz atmanızı tavsiye ederim.