Ozonlabs Aloe Vera Şampuan

Ürün portföyünde cilt ve saç bakımı gibi ürünler olan ve temiz kozmetik akımının ülkemizdeki öncü firmalarından Ozonlabs' ın daha önce Mikrofiber Yüz Temizleme Pedi, Sepia Aydınlatıcı Cilt TonikVolkanik Maske ve Yaşlanma Karşıtı Cilt Serumu gibi cilt bakım ürünlerini kullanmıştım. Aloe Vera Şampuanı ile de ilk kez bir saç bakım ürününü deneme fırsatım oldu.
içerik
İçeriğinde Aloe Vera, Lesitin ve Vitamin E bulunan Ozonlabs Aloe Vera Şampuan' ın '' Saç ve saç derisini derinlemesine temizleme ve besleme, saç derisindeki sebum dengesini sağlama, saç derisini nemlendirerek yumuşak kalmasını sağlama, saçları kökten uca nemlendirme ve kırık uçların onarılmasına yardım etme, saçları daha canlı ve bakımlı bir görünüme kavuşturma, çevresel etkilerin cilde zarar vermesini en aza indirmeye yardımcı olma '' gibi özellikleri bulunuyor.

Cilde dost hassas formülünde bulunan bu 3 ana maddeden;
Aloe Vera: Vitaminler, mineraller, amino asitler açısından oldukça zengin bir bitki olup saçları kökten uca nemlendiriyor, besliyor, onarmaya yardım ediyor, daha canlı ve bakımlı bir görünüme kavuşturuyor, yumuşatıyor ve saçların kolayca taranmasını sağlıyor.
Lesitin: Cilt içindeki nem miktarının korunmasına ve çevresel etkilerin cilde zarar vermesini en aza indirmeye yardımcı oluyor.
Vitamin E: Saç derisini derinlemesine besliyor. Saç derisindeki sebumu ( yağlanma ) dengeleyerek koparak dökülmelerin önlenmesine yardım ediyor. Saç derisini nemlendirerek yumuşak kalmasını sağlıyor.
Şampuanın içeriğine göz atacak olursak; Aloe Vera, Lesitin ve E Vitamini haricinde hem kimyasal hem bitkisel bileşenler hem de organik bileşikler içerdiğini yazabilirim. Burada kafa karışıklığı yapmaması adına, şampuanın Paraben türevleri, Silikon, SLES, SLS gibi kimyasallar ile Renklendirici ve Parfüm içermediğini belirtmem gerekiyor. İçeriği, altında '' içerik '' yazan fotoğrafı büyüterek detaylı inceleyebilirsiniz.

250 ml ebatlı şeffaf plastik şişe ambalaja sahip şampuan ıslak saça ve saç derisine masaj yaparak uygulanıp durulanıyor. 
Bir süredir kullandığım şampuanın ilk çeyreklik kısmını bitirdim ve izlenimlerimi de bu doğrultuda yazacağım. 250 ml.lik boyu başta biraz küçük gelmişti gözüme. Ama tek şampuanlamada az miktar uygulama benim omuz altı saçlarım için yeterli olduğundan sanırım uzun bir süre daha kullanacağım gibi görünüyor. Ambalaj şişesinin şeffaf olması içindeki ürünün kullanım miktarını gözlemlemek için iyi bir seçim bana göre. Şişe başlığının aç-kapa kapaklı olması hem uygulamada kolaylık sağlıyor hem de ürün sızıntısını önlüyor. Başlıktaki deliğin dar olması sizi yanıltmasın çünkü akışkan jel yapılı şampuan başlıktan çok rahat bir şekilde çıkıyor. Şampuanda kesinlikle parfüm kokusu hissedilmiyor. Ferah ve temiz kokusu içerikte koku verici bileşenlerin olmadığının kanıtı gibi. Şampuan SLES ve SLS yani sülfat içermediğinden klasik ve ortalama şampuanlara göre nispeten daha az köpürüyor. Fakat derinden temizleme ve arındırma konusunda oldukça başarılı. Benim yağlanmaya meyilli saçlarımda bile tek şampuanlamada oldukça etkili oldu diyebilirim. Ayrıca iki ayrı kullanım arasında saç diplerimde kaşıntıya neden olmaması ve kremsiz kullanımda saçlarımı olduğundan daha hacimli göstermesi de benim için artı bir özelliği oldu. Şampuan ile ilgili tek olumsuz gözlemim, şampuanlama ve durulama sonrası hafif dalgalı saçlarımın kolay taranması ve yumuşaması için saç kremi kullanmak zorunda olmamdı. Kuru saç yapısı olanların nemlendirme anlamında oldukça başarılı bulduğu şampuanın hormonal olmayan dökülmeler üstündeki etkisini gözlemleyebilmem için bir süre daha kullanmam gerekiyor tabi ki de. Ozonlabs Aloe Vera Şampuan, markanın internet sitesinde dönem dönem 1 alana 1 Bedava ve Ürün Hediyeli olarak kampanyalı satışa çıkıyor. Bu kampanyaları kaçırmamak için Ozonlabs sitesini yakından takip etmenizi tavsiye ederim...

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım