Ozonlabs Mikrofiber Yüz Temizleme Pedi - Sepia Aydınlatıcı Cilt Tonik

Cilt bakımında son yıllarda birçok kozmetik markası temiz içerikli ürün portföyleriyle biz tüketicilerin bu doğrultudaki taleplerini karşılayacak ürünler piyasaya çıkartıyor. Ozonlabs markası da temiz kozmetik olarak bilinen ve dünyada kozmetik alanda güncel bir akım haline gelen insan ve çevre sağlığına yönelik girişimin Türkiye' de öncülerinden biri. 

Genç bir kadın girişimci, araştırmacı ve bilim insanı olan Angela Balasu Dündaralp tarafından '' Daha iyi bir dünya için temiz kozmetik '' sloganı ile yola çıkan, 2013' te İstanbul' da faaliyete geçen ve çok sayıda Uluslararası Kalite Hizmet Sertifikası' na sahip olan Ozonlabs' ın ürün portföyünde Göz Çevresi Bakım Kremi, Günlük Nemlendirici, Volkanik Maske, Anti-Aging Serum, Yüz Temizleme Köpüğü, Aloe Vera Şampuan, Bebek Şampuanı, Aydınlatıcı Cilt Tonik, Saç Bakım Serumu, Mikrofiber Yüz Temizleme Pedi, Doğal Masaj Fırçası gibi ürünler bulunuyor. 

Yüz Temizleme Pedi ve Aydınlatıcı Cilt Tonik ile Ozonlabs markasının ürünlerini ilk kez kullanmaya başlayacağım. Ürün deneyimlerimi ilerleyen dönemlerde yazımı güncelleyerek paylaşacağım ama önce ürünlerin özelliklerinden bahsetmek istedim.

Mekanik peeling için, hassas cilt tipleri dahil tüm cilt tiplerine uygun olarak tasarlanmış ve konforlu bir mikro-temizleme ajanı olan Mikrofiber Yüz Temizleme Pedi, koton / pamuk bazlı bir sünger olup akneli, lekeli ve yağlı ciltlerdeki sebum ve ölü tabakalar ile kaplanmış gözeneklerin mekanik olarak temizlenmesine, ciltteki ölü dokuların hızla uzaklaştırılmasına yardımcı oluyor. 

Üzerindeki lifleri insan ve çevre sağlığına uygun nitelikte ve cilt ile barışık olan Yüz Temizleme Pedi' nin içerisinde kimyasal bir tutundurucu ajan, petrol esaslı bir etken madde, boyar madde bulunmuyor. Ped, cilde hassas bir masaj yaparak kullanılıyor. Ciltteki ölü dokuların arındırılmasını sağladığından her uygulama sonrası Pedlerin beyaz sabun ile yıkanması ve dik bir şekilde kurumaya bırakılması gerekiyor. Yüz Temizleme Pedi yıkama sonrası paketinin içine tekrar konulmayıp açıkta kurutuluyor. 

İçeriğinde Indigofera Tinctoria Extract ( İndigo Ağacı Özü ) bulunan ve yağlı-karma ciltler için de uygun olan Aydınlatıcı Cilt Tonik, cilt yüzeyindeki aşırı yağı emerek ciltte sebum dengesini sağlamanın haricinde yorgun ve kuru ciltlerin dinlenmesine, dengeli nemlendirmeye, cildin kendisini korumasına, cildin bariyerini güçlendirmeye ve cilde canlılık kazandırmaya yardımcı oluyor.  

Sabah akşam kullanıma uygun olan Tonik, temizlenmiş cilde gözler kapalı olacak şekilde sıkılarak uygulanıyor. 
Ozonlabs markasını sosyal medya üzerinden uzun zamandır takip ediyordum. Ve en nihayetinde merak ettiğim ürünlerini deneyimleme şansım oldu. Burada gördüğünüz Yüz Temizleme Pedi ve Aydınlatıcı Cilt Tonik haricinde bir de Volkanik Maske' sini de kullanmaya başladım. Onu da bir başka yazımda detaylıca kaleme alacağım. Ozonlabs ürünleri vegan olup hayvanlar üzerinde test edilmiyor ayrıca kimyasal koruyucu barındırmayan, insan metabolizması ve çevre sağlığı için zehir niteliği taşımayan içeriklerden oluşuyor. Ürünlerde Sülfat, Paraben bulunmuyor. 

Markanın internet sitesinde dönem dönem '' 3 Al 2 Öde, 1 Alana 1 Ücretsiz, Hediyeli Ürün, 50 TL ve Üzeri Alışverişlerde Kargo Bedava '' gibi kampanyalar da düzenleniyor, takip etmenizi tavsiye ederim.

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım