Clarte Aromatherapy Kuşburnu Çekirdeği Yağı

Cilt bakımımda doğal yağlara karşı özel bir ilgim var şu sıralar. Klasik markaların yanında, yeni ve doğal içerikli markaların ürünlerini de deneyimlemeyi seviyorum. Son keşiflerimden birisi de, 2021 senesi başında, kozmetik sektöründe doğal yağlar segmentinde, %100 doğal içeriklerden oluşan ürünlerini tüketicisiyle buluşturmaya başlayan Clarte Aromatherapy oldu. 

'' Işık, aydınlık '' anlamındaki Clarte' nin hikayesi, Karadeniz' in çam ormanlarının kokusundan başı dönerek büyümüş bir kadın ile huzuru tabiatın sakinliğinde bulan bir adamın bitmek bilmeyen merakları ile başlıyor. 

Aromaterapiyi hayatımızın bir parçası haline getirerek, doğanın bize sunduklarıyla cildimizi ve ruhumuzu beslemek amacıyla yola çıkan markanın, Sağlık Bakanlığı onaylı saf yağlardan oluşan ürün portföyünde, her cilt yapısına ve cilt ihtiyacına uygun uçucu yağlar, sabit yağlar, bitki suları ve aroma tekstil gibi ürün grupları bulunuyor. 
Clarte Aromatherapy' nin, her cilt tipine uygun ve benim de akne & leke oluşumuna müsait cildime göre olan bu Kuşburnu Çekirdeği Yağı' na kayıtsız kalamadım. 

Kuşburnu Tohumu Yağı olarak da bilinen; A, C ve E vitaminleri gibi antioksidanlar içeren Kuşburnu Çekirdeği Yağı' nın cilt üzerindeki faydaları oldukça fazla. 
Kuşburnu Çekirdeği Yağı;
* Leke karşıtı bakım yapıyor. ( Doğum lekeleri, hamilelik lekeleri, güneş lekeleri, lazer lekeleri, vb. lekeler )
* Akneyle savaşarak akne izlerini azaltmaya yardımcı oluyor.
* Cildi nemlendiriyor, yeniliyor ve sıkılaştırıyor.
* Ciltte renk eşitsizliğinin giderilmesini sağlayarak cilde yumuşak bir görünüm veriyor. 
* Cildin aydınlanmasına ve parlaklık kazanmasına yardımcı oluyor.
* Yaşlanma karşıtı olup kırışıklık görünümünü azaltıyor.
* Peeling etkisi göstererek gözenekleri sıkılaştırıyor.
* Çatlak görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor.
* Güneş hasarlarına karşı cildi koruyor. 
* Saçları nemlendiriyor ve saç dökülmelerini azaltıyor.
* Tırnak bakımında da kullanılabiliyor.
30 ml ebatlı, damlalık başlıklı cam şişede bulunan Kuşburnu Çekirdeği Yağı, baz yağ çeşidi olduğu için doğrudan temizlenmiş cilde uygulanabiliyor. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defaya kadar, her defasında 2-3 damla damlatarak cilde uygulanan Yağ, cilt tarafından kolayca emiliyor ve yağlı hissiyat bırakmıyor. 

Kuşburnu Çekirdeği Yağı, cilde doğrudan uygulamanın haricinde doğal nemlendiricilere eklenebiliyor, tek başına günlük nemlendirici olarak ve de makyaj yapmadan önce makyaj bazı olarak da kullanılabiliyor.
Uzun yıllardır akne ve lekelenme sorunu yaşayan biri olarak, leke tedavisinin meşakkatli ve sabır gerektiren bir süreç olduğunu belirteyim. O yüzden bu problemlere yönelik kullanılan her üründe olduğu gibi Kuşburnu Çekirdeği Yağı' nın da düzenli ve istikrarlı bir şekilde kullanılması gerekiyor. 

%100 saf, soğuk sıkım ve içeriğinde sadece Kuşburnu Çekirdeği Yağı olan bu doğal yağı henüz yeni kullanmaya başladığım için etkilerini kullanım sonucu ayrıca paylaşacağım ama ilk kullanımda bile cildimi nemlendirip yumuşacık yapmasını sevdim ben. Clarte Aromatherapy' nin her cilt tipine ve cilt ihtiyacına uygun yağların olduğu doğal yağlar serisini şu sıralar tanıtım fiyatları, Kredi kartı, havale-EFT ödeme seçenekleri ve ücretsiz kargo kampanyası ile Clarte Aromatherapy internet sitesinden detaylıca inceleyebilirsiniz siz de. 

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım