Özbey Hijyenik Ürünler

Kişisel bakımımızda kozmetik ürünler gibi hijyenik ürünleri de sıklıkla kullanıyoruz. Bu kategoride yıllardır kullandığım belli başlı markalar vardır. Fakat farklı markaları da deneyimlemeyi severim. Özbey Hijyen Ürünleri A.Ş.' ye ait bu ürünlerle de ilk kez tanıştım.

2001 yılında merkezi Eminönü İstanbul, şubesi Karaman da olmak üzere üretime başlayan Özbey Hijyenik Ürünleri bünyesinde Elbebek, Myleydi, Pedix, Özbey, Maviş, Lillas, Venüs ve Kolped markaları bulunuyor. Ürün çeşitliliği ise Bebek Bezi, Mesane Pedi, Cerrahi Yüz Maskesi, Kadın Pedi, Islak Mendil, Koltuk Altı Pedi ve Hasta Bezinden oluşuyor. Elbebek markası ile iki kez Tüketici Kalite Ödülü' ne layık görülen Özbey Hijyenik' in tüm ürünleri ISO 9001 ve ISO 17025 sertifikalarına sahip.

Dermatolojik olarak test edilmiş ve Paraben içermeyen Bebek Bezlerinin nefes alan yüzeyi sayesinde bebeklerin cildi 12 saate kadar kuru kalıyor. Bezler anatomik yapısı ile bebeklerin hassas cildine mükemmel uyum sağlıyor ve böylelikle bebekler özgürce hareket edebiliyor. Kolaylıkla çıkartılıp takılabilen esnek bantlı Elbebek Bebek Bezi tüm sızıntıları önlüyor. Bebek Bezlerinin ilk haftalardan itibaren kullanılan Yeni Doğandan, 26 ay üzeri kullanılabilen XXL bedene kadar değişik ölçüleri var. Bebek Bezleri 2 kilo ve 20 kilo üstü kullanılabiliyor. Bebek Bezleri 50 adet ile 250 adet arası değişen paketlerde satışta.

İdrar kaçırma problemi yaşayan yetişkinler için tasarlanmış pedler, %50 artırılmış emiş kapasitesine, sıvıyı ve kokuyu hapseden emici taneciklere, süper emici pamuksu üst yüzeye sahip. Vücut yapısına uygun süper ince yapılı ve geniş yapışkan şeritli Pedix Mesane Pedleri, özel ürün yapısı sayesinde ses yapmayı önlüyor, dışarıdan belli olmuyor. Dermatolojik olarak test edilmiş olan Bezler L boy ve 10' lu paketlerde satışta. 

Tek kullanımlık maskeler 3 katlı ve sertifikalı olup hava geçirgenlik özelliğine sahip. Maskelerin bu özelliği sayesinde kolay nefes alınabiliyor. Tahriş etmeyen, yüze tam uyumlu Pedix Cerrahi Yüz Maskeleri nonwoven kumaştan ( dokusuz kumaş ) üretilmiş olup lateks, paraben, naylon, klor ve fiberglas içermiyor. Yüksek bakteri filtrasyon özelliğine sahip maskeler konforlu kullanım sağlıyor. Beyaz, siyah, mavi, turuncu, pembe, mint yeşili, sarı olmak üzere farklı renk seçenekleri olan Maskeler 50' li ve 100' lü paketlerde satışta. Maskelerin ayrıca çocuklar için renkli ve desenli modelleri de mevcut.

Dermatolojik olarak test edilmiş ve hijyenik ortamda otomatik olarak paketlenmiş süper ince pedler, içerisindeki süper emici tanecikler sayesinde sıvıyı hızlı bir şekilde emerek jelleştiriyor, gün boyu üstün koruma ve rahatlık sağlıyor, petekli yüzeyi temizlik ve kuruluk hissi veriyor. Sıvıyı anında emerek dağıtıcı tabakaya ileten My Leydi Kadın Pedlerinin özel yapısı sıvının tekrar üst yüzeye çıkmasını engelliyor. Bileşiminde kullanılan malzemeler sayesinde ses yapma sorununun önüne geçiyor. Yapısındaki mikro gözenekler hava sirkülasyonu sağlayarak nem oluşumunu engelliyor. Pedlerin iç yüzeyi Paraben, Parfüm ve Renklendirici içermiyor. Normal, uzun ve gece olmak üzere 3 farklı çeşidi bulunan Pedlerin ayrıca günün her anında kullanılabilen Günlük Paketleri de bulunuyor.

Mikrobiyolojik ve dermatolojik olarak test edilmiş olan hipoalerjenik Islak Mendiller Alkol ve Paraben içermiyor. Bebeklerin hassas cildi için ipeksi dokuya sahip olan Elbebek Islak Mendilleri her cilde uygun ph değerine sahip. Kolay kullanım için pratik kapaklı olan Mendiller 72 adetlik paketlerde satışta.

Pamuksu yumuşak üst yüzeye ve koku oluşumunu engelleyen emici iç tabakaya sahip Pedler ter gözeneklerini kapatmadığı için vücudun terlemesine izin verirken, emici tabakasıyla da teri ve kokuyu hapsediyor. Roll on ve deodorantlara göre sağlıklı olan ve vücudun normal şekilde terlemesine imkan sağlayan Kolped Koltuk Altı Ter Emici Pedleri kıyafetlerde oluşacak ter lekelerini de engelleyerek kıyafetlerin ömrünü uzatıyor. İnce yapısı sayesinde dışarıdan fark edilmeyen Pedler vücut yapısına uygun anatomik şekle sahiptir ve Mikrobiyolojik ve dermatolojik olarak test edilmiştir. 

Özbey Hijyen Ürünleri A.Ş, ürün portföyünü sürekli geliştiriyor ve bünyesine yeni markalar ilave ediyor. Bünyesine en son katılan marka ise Kolped. Ben de bu markanın Koltuk Altı Ter Emici Ped' ini çok merak ediyorum. Bu ürün Trendyol' da çok satan ürünlerden biri aynı zamanda. Ter Emici bu pedleri kullandıktan sonra detaylı bir şekilde tekrar yazacağım ayrıca. Farklı yaş grupları ve ihtiyaçlara yönelik üretilen bu ürünleri Dry & Soft internet sitesi üzerinden Banka Havalesi veya EFT (Elektronik Fon Transferi) yaparak veya kredi kartlı ile ödeme yaparak temin edebilirsiniz. Sipariş edilen ürünler aynı gün içinde ( her gün 17:00' a kadar verilen siparişler için geçerli ) kargoya teslim ediliyor ve siparişleriniz 3 iş günü içinde adresinize ulaşıyor. Dry & Soft sitesinde verilen siparişler için farklı hediye seçenekleri de varken, şu sıralar ürünleri değerlendirmekte yarar var. 
 
Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım