Ozonlabs Hexagon Nemlendirici Süt

Genç bir kadın girişimci, araştırmacı ve bilim insanı olan Angela Balasu Dündaralp' in kurucusu olduğu Ozonlabs markasının cilt bakım ürünlerini hemen hemen 2 senedir kullanıyorum. Mikrofiber Yüz Temizleme Pedi, Sepia Aydınlatıcı Cilt TonikOzonlava Volkanik MaskeSepia Yaşlanma Karşıtı Cilt SerumuAloe Vera Şampuan ve Bellatrix Plus Güneş Losyonu bu bakım ürünlerinden sadece birkaçı. Ar-Ge çalışmalarıyla, farklı cilt ihtiyaçlarına yönelik bakım ürünleri sunmaya hızla devam eden markanın yeni ürünlerinden biri de bu senenin ekim ayı sonlarına doğru tüketicisinin beğenine sunduğu Hexagon Moisturizing Milk oldu.
Karton kutu ambalajında ve cam şişesinde, ürünün özellikleri ile ilgili bir açıklama verilmemiş. Markanın internet sitesinde ise ''Cilde nemlilik ve pudramsı - kadife yumuşaklığı verme, cildi canlandırma'' özelliklerinden bahsedilmiş. Ben, sosyal medyada Balasu Hanım' ı takip ediyorum. Kendisi bu bilgilere ek olarak, ''Ürünün cildi sakinleştirme, gözenekler ve ton eşitsizliği ile sebum dengesi'' üzerindeki etkilerinden bahsetmiş. 

Hassas da dahil olmak üzere tüm ciltlerin kullanımına uygun olan Nemlendirici Süt, 25 yaşından itibaren her yaşta kullanılabiliyor. Gündüz ve gece kullanılabilen ürün, pompalı şişesinden birkaç damla ele alınarak, temizlenmiş cilde uygulanıyor. Tüm cilt ve vücut için de uygulanabilen süt, gün içinde yenilenebilme özelliğine de sahip.  
Beyaz buz cam şişeye ve damlalık başlığa sahip 30 ml ebatlı Nemlendirici Sütün, 10 kalemlik içerik listesinin ana etken maddeleri, Hyalüronik Asit, E Vitamini, Provitamin B5 ve Niacinamide. Hyalüronik Asit' in, cildi iyileştirme, yaşlanmaya bağlı kırışıklıkları azaltma, cildi nemlendirme; E Vitamini' nin, hücre zarlarını serbest radikallerin zararlarından koruma, UV radyasyonunun neden olduğu cildin erken yaşlanmasını önleme; Provitamin B5' in, cilde nem, elastikiyet ve pürüzsüz görünüm verme; Niacinamide' in, gözenek görünümünü azaltma, cildi sıkılaştırma, sakinleştirme ve sebum dengesini sağlama etkileri bulunuyor. Temiz kozmetik teknolojisi ile geliştirilen ürün, Silikon, Yumuşatıcılar, Petrol Türevleri, Parfüm, Etanol içermiyor.
Marka tarafından, tanıtım amaçlı gönderilen Hexagon Nemlendirici Süt elime ulaştığında, dikkatimi ilk olarak ürünün ismi çekti. Hexagon pek çoğumuzun aşina olmadığı bir terim olduğundan hemen araştırma gereği duydum. Hexagon, geometrideki çokgenlerden biri olan altıgene verilen isim. Bununla ilgili ulaştığım bir diğer bilgi de doğadaki her şeklin evrim biçimi olması. Arı petekleri, yapraklar, çiçekler, volkanik taşlar ve kar taneleri.. evrilip altıgene dönüşüyormuş. 

Nemlendirici Süt, akışkan losyon kıvamında ve kokusuz. 5-6 damla süt, yüz bölgeme uygulamada yeterli oldu benim için. Hatta elimde kalan kısmı ellerime de uyguladım. Bu kadar az miktarla, hem yüzümü hem ellerimi anında yumuşacık yaptı. Yüz bölgem yağlı/karma yapıda olduğundan, genelde yüz bölgeme nemlendirici uygulamakta zorluk yaşarım. Nemlendiriciler yüzümde hemen emilmez, ağırlık yapar, daha da yağlı bir görünüme neden olurlar. Ama Hexagon Nemlendirici Süt' te bunların hiçbirini yaşamadım. Cildimde hemen emildi, ağırlık yapmadı, ekstra yağlı görünüme neden olmadı. Üstüne o kadifemsi yumuşaklığını uzun süreli korumayı başardı. Ürünü kısa bir süredir kullandığımdan diğer etkileri ile ilgili gözlemlerimi, ürün bittiğinde, yazımı güncelleyerek yazacağım. Fakat kullandığım kadarıyla cildi nemlendirme, yumuşatma, canlandırma özellikleri harika. Birkaç ay önce piyasaya sürülen Ozonlabs Hexagon Nemlendirici Süt, yazıyı yayınladığım tarih itibariyle tanıtıma özel fiyatıyla, markanın internet sitesinde satışta. Lansmana özel fiyatları kaçırmayın derim..

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım