Ozonlabs Bellatrix Plus Güneş Losyonu

Yaz mevsiminin gelmesi, güneşin kendini iyiden iyiye göstermesi ile beraber güneş koruyucu bakım ürünlerine de rağbet artmaya başladı. (Her ne kadar bu tür ürünleri biz sadece yaz mevsiminde, deniz kenarında bir tatilde kullanmayı akıl ediyor olsak da 4 mevsim kullanılması gerekiyor). Merak etmeyin ben de bu gruba giriyorum. Fakat bu sene, deniz kenarında bir tatile gitmeyi beklemeden, güneşin zararlı etkilerine karşı cildimi Ozonlabs markasının Bellatrix Plus Güneş Losyonu ile korumaya şimdiden başladım.
Ozonlabs Bellatrix Plus Güneş Losyonu, Hindistan Cevizi Yağı, Aloe Vera Yağı, Shea Yağı ve Bentonit (beyaz volkanik tüf) ile zenginleştirilmiş formülü ile cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı korumaya yardımcı olurken aynı zamanda cilde nem veriyor ve parlaklık kazandırıyor. Ayrıca içeriğindeki Allantoin ile güneş yanıklarına ve erken cilt yaşlanmasına karşı ve su içerisinde cildi güneş ışınlarına karşı korumaya da yardım ediyor. 
Tüm cilt tiplerinin kullanımına ve günlük kullanıma uygun olan Güneş Losyonu, 125 ml.lik pompalı tüp şişede bulunuyor. Losyon, güneşe çıkmadan yarım saat önce yüze ve vücuda sürülerek uygulanıyor. Losyonun 2-3 saatte bir, özellikle su ile temas olduktan sonra tekrarlanması gerekiyor. 

Ürünün 14 kalemlik içerik listesinde, Hindistan Cevizi Yağı, Aloe Vera Yağı, Shea Yağı, Bentonit ve Allantoin haricinde, Susam Tohum Yağı, Hidrojene Hint Yağı, Sukroz Stearat (bitki yağları ve şekerden elde ediliyor) gibi bileşenler de yer alıyor. Bu arada Ozonlabs ürünlerinin Paraben ve Sülfat içermediğini, hayvanlar üzerinde test yapılmadığını ve vegan olduğunu da belirteyim hemen. 
Temiz kozmetik (kimyasal koruyucu barındırmayan, insan metabolizması ve çevre sağlığı için zehir niteliği taşımayan içerikler) akımının ülkemizdeki öncü firmalarından ve benim de ürünlerini son 1 senedir sıklıkla ve severek kullandığım Ozonlabs, Bellatrix Plus Güneş Losyonu' nu bu senenin mayıs ayı sonlarına doğru tüketicisinin beğenisine sundu. Markanın en son yeniliklerinden biri olan bu güneş losyonunu ilk kullananlardan biri de ben oldum. 

Yaklaşık 1 haftadır, her gün güneşe çıkmadan önce uyguladığım losyon parfüm içermediğinden temiz bir kokuya sahip. Losyon, ince ve akışkan yapıya sahip olduğundan pompalı başlıktan çıkışında sorun yaşamadım hiç. Hafif dokulu losyon cilt tarafından hemen emiliyor ve kesinlikle yağlı ve yapış yapış bir hisse neden olmuyor, beyaz iz bırakmıyor. Losyon emilir emilmez cildi nemlendiriyor ve yumuşacık yapıyor. Tabi bunlar günlük kullanımda gözlemlediğim etkileri idi. Losyonun, cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı koruması ve temiz bir içeriğe sahip olması da beğendiğim diğer özelliklerinden oldu. Bellatrix Plus Güneş Losyonu' nu hem indirimli satış fiyatı hem de 1 alana 1 ücretsiz ürün kampanyası ile alıp kullanmanın tam zamanı bence.

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım