Garnier Saf & Temiz Siyah Nokta Karşıtı Kömürlü Temizleme Jeli

Cilt bakımında önemli bir yeri olan cilt temizliğine dair, cildimin ihtiyacı olan ürünleri kullanmaya özen gösteririm. Garnier markasının daha önce BB Cream Göz Roll-On , Bronzlaştırıcı Koruyucu YağNemlendirici Koruma SütüGüneş Sonrası Nemlendirici SütÇocuk Güneş YağıKil MaskesiKağıt Yüz MaskesiMineral Deodorant SerisiKırışıklık Karşıtı Göz Çevresi Kremi gibi ürünlerini kullanmış olmama rağmen, Kömürlü Siyah Nokta Karşıtı Temizleme Jeli ile ilk kez bir yüz temizleme ürününü denedim.
Garnier markasının Skin Naturals formülleri, doğadan gelen antioksidan ve aktif maddeler içeriyor. Saf & Temiz serisindeki Siyah Nokta Karşıtı Kömürlü Temizleme Jeli, ultra emici özelliğe sahip kömür, salisilik asit ve yaban mersini özü formülü ile;
* Cildi fazla sebum ve pürüzlerden arındırıyor,
* İnatçı siyah noktaları bile görünür şekilde azaltıyor,
* Siyah noktaların tekrar oluşmasını engellemeye yardımcı oluyor.
Hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için dermatolojik olarak test edilen jel, 200 ml ebatlı pompalı ambalaja sahip. 
Temizleme jeli günlük kullanıma uygun olup ıslak yüze masaj yaparak uygulanıyor. 
Garnier' in Kömürlü Temizleme Jeli sayesinde, içeriğinde kömür olan bir ürünü ilk kez kullandım. Başta, jelin siyah rengi ilgimi çekti tabi. Fakat yıkama sırasında o siyahlıktan eser kalmıyor. Siyah renkli jel, köpürdüğünde beyazlaşıyor ve cildi hassas bir şekilde temizliyor. Jelin kokusu ferahlatıcı türden. Yüze uygulandığında da böyle nane ferahlığı gibi bir hisle cildi ferahlatıyor. Cildi fazla yağdan arındırıp temiz bir görünüm vermesini sevdim. Yalnız, siyah nokta üstünde, elle yapılan temizlemeye nazaran temizleme süngeri ile dairesel hareketlerle masaj yapar gibi yapılan temizlemede daha başarılı sonuç aldım. Satış fiyatı 33.90 TL olan Kömürlü Temizleme Jelini, indirimli 16.95 TL' ye almıştım mayıs ayında Migros' tan. Böyle indirimde denk gelirsem 2. kez şans vereceğim bir temizleme jeli oldu kendisi..
yeşimlehertelden