Palmer's Cocoa Butter Formula Heals Softens Vücut Losyonu

Cilt bakımına dair el ve vücut kremleri, sıklıkla kullandığım ürünlerdendir. Vücut kremlerini kullanmak her ne kadar alışkanlık olmamışsa da bu özellikteki kremleri el bakımım için kullanıyorum genellikle. Tıpkı Palmer' s Kakao Yağı Formüllü Vücut Losyonu gibi.
Saf Kakao Yağı ve E Vitamini ile formüle edilmiş Palmer' s Günlük Cilt Terapisi Vücut Losyonu, kuru cildi derinlemesine nemlendirmeye ve cildin uzun süre nemli kalmasına yardımcı oluyor. Losyon, hızlı emilen nemlendirici özelliğiyle, ciltte nemi hapseden koruyucu bir bariyer oluşturarak cilde 24 saat nem sağlıyor. Normalden kuruya, egzamaya eğilimli cilde, kadifemsi bir yumuşaklık sağlayarak cildi pürüzsüzleştiriyor ve güzelleştiriyor. Güneşe maruz kaldıktan sonra cildi rahatlatıyor.
Cilt bakım ürünleri, anne-bebek ürünleri ve çatlak kremlerinde ABD' de 1 numara olan, ABD merkezli Palmer' s markasının bu vücut losyonu 250 ml ebatlı. Dermatologların önerdiği bir ürün olan losyon, paraben ve ftalat içermiyor, günlük olarak istenilen sıklıkta kullanılabiliyor.
Ürünün etkilerinden önce, yoğun kakao kokusuna bayıldığımı söyleyebilirim. O koku ellerde uzun süre varlığını hissettiriyor. Yoğun yapılı bir krem olduğundan, yukarıda fotoğrafta gördüğünüz miktarın yarısı tüm el yüzeyine uygulamada yeterli oluyor. Losyon biraz macun formunda ama emilimi çok hızlı. Emildikten sonra elde kalıntı, yağlı ve yağış yapış bir his bırakmıyor. Cilde kadifemsi bir yumuşaklık veren losyon cildi uzun süre nemli tutuyor. Unutmadan, Palmer' s ürünleri Türkiye' de sanırım Watsons mağazalarında ve birçok e-ticaret sitesinde satışta.
yeşimlehertelden