Cire Aseptine Soft Papatya Özlü El, Yüz, Vücut Nemlendirici Bakım Kremi

Cire Aseptine markasının daha önce Ayak Bakım Kremi, Güneş Bakım Kremi, Yüz Güneş Koruyucu Losyonu ve hatta Sıkılaştırıcı Kolajen Maske Kiti' ni kullanıp da şimdiye kadar el, yüz ve vücut kremini nasıl kullanmamışım hayret ettim kendime. Oysa ki bu markayı yıllar önce minik teneke kutusundaki el kremi ile tanımıştım. Bitirdiğim bu Papatya Özlü Nemlendirici Bakım Kremi ile o açığımı da kapatmış oldum. 
Kremin '' E Vitamini ve Papatya Özü ile zenginleştirilmiş formülü ile dış etkenlerden yıpranan cildin beslenmesine ve nemlenmesine yardımcı olma '' özellikleri bulunuyor. 
75 ml ebatlı tüp ambalaja sahip krem dermatolojik olarak test edilmiş ve internet sitesindeki açıklamada da paraben içermediği belirtilmiş.
Bu bilgi üzerine içeriğe göz atacak olursak; Arıtılmış Su, Alman Papatyası Çiçek Özü, E Vitamini, Shea Yağı ve *Kaprilik Trigliserit harici kalan kısım başta Likit Parafin olmak üzere kimyasal bileşenlerden oluşuyor.
*Kaprilik Trigliserit: ( Palmiye Çekirdeği veya Hindistan Cevizi Yağından yapılan yağlı bir sıvı )
30-100-200-300 ml kavanoz ambalajları da bulunan kremin yüz de dahil tüm vücut için kullanılabileceği belirtilmiş olsa da ben sadece el bakımım için kullandım. Kremi dirsek ve topuk kurulukları için kullananlar olduğunu da belirteyim hemen. Kendine has hafif çiçeksi kokusuyla kendisini hissettiren ve akışkan bir yapıya sahip olan Bakım Kremi, ince yapısı sayesinde birkaç dakika içinde hızla emiliyor, emildikten sonra ciltte yapış yapış his bırakmıyor. Uygulandığı andan itibaren cildi nemlendirerek yumuşatan krem bu özelliğini, ellerin suyla çok fazla temas etmemesi durumunda 3-5 saat arası sürdürüyor. Kozmetik mağazalarında 13-15 TL arası değişen fiyatlarla satışta olan Cire Aseptine Soft Papatya Özlü El, Yüz, Vücut Nemlendirici Bakım Kremi' nin buraya kadar yazdığım tüm özelliklerini beğenmiş olsam da içerik kısmında biraz daha düzenleme yapılması gerektiğini düşünüyorum.

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım