Cire Aseptine At The Beach Suncare Cream spf 50+

Güneşin zararlı etkilerine karşı koruma sağlayan kremleri bu sene oldukça çok kullandım. Farklı markaların, farklı koruma faktörlü ve vaatleri olan ürünlerinin yanında kullandığım kremlerden biri de Cire Aseptine At The Beach Suncare Cream spf 50+ oldu. 
'' Güneş Koruyucu Krem, UVA ve UVB ışınlarına karşı çok yüksek düzeyde koruma sağlar. Güneşin ciltte oluşturabileceği yanık ve kırışıklık riskinin azaltılmasına yardımcı olur. Cildi kurutmaz. Kolayca sürülür, yağlılık bırakmaz ve giysilere bulaşmaz '' şeklinde açıklama var ürünle ilgili web sayfasında.
Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olan krem, paraben ve renklendirici içermiyor. 150 ml ebatlı tüp ambalajlı kremin 12 ay kullanım ömrü var.
Ürün, güneş ışığına çıkmadan en az 15 dakika önce ( göz çevresi hariç ) yüze / vücuda, yeterince ve eşit ince bir film tabakası oluşacak şekilde uygulanıyor. Gerektikçe ( 2 saatte bir ) ve yüzme ya da terleme varsa uygulama daha sık tekrarlanıyor. 
Cire Aseptine markasının bu kremini haziran başında A101 Mağazası' ndan 22.90 TL' ye, Bebek Güneş Bakım Kremi ile beraber almıştım. Bilindik markaların güneş kremlerine göre yarı rakam olan fiyatı en büyük etken olmuştu alırken. Bu krem de aynı bebek kreminde olduğu gibi oldukça yoğun formda. Eşit miktar sürülmezse ve yeterince yedirilmezse silik bir beyazlık bırakıyor cilt üzerinde. Uygulama sonrası yağlı ve yapışkan his bırakmıyor. Belirtilen saat aralığında kullanıldığında cildi yumuşak tutuyor. Bebek kremine nazaran hissedilen bir parfüm kokusu var. Cire Aseptine At The Beach Suncare Cream spf 50+' nın en çok paraben ve renklendirici içermemesini, ekonomik fiyatını ve beklentileri ortalama olarak karşılayabilmesini beğendim ben.
yeşimlehertelden