Cire Aseptine At The Beach Baby Suncare Cream spf 50+

Yaz mevsiminin bitmesine sayılı günler kala, güneşten olabildiğince faydalanmakta yarar var. Tabi bunu yaparken güneşin zararlı etkilerinden de korunmak gerekiyor. Bunun içinde güneş koruyucu ürünleri düzenli olarak kullanmalıyız hem kendimiz hem de çocuklarımız için. Ben de bugünkü blog yazımı, yaz başından beri çocuklarım için kullandığım Cire Aseptine At The Beach Baby Suncare Cream spf 50+ 'ya ayırdım.
Bebekler, çocuklar ve hassas ciltliler için özel olarak üretilmiş olan Güneş Koruyucu Krem, UVA ve UVB ışınlarına karşı çok yüksek düzeyde koruma sağlıyor. Böylece güneşin ciltte oluşturabileceği yanık ve kırışıklık riskinin azaltılmasına yardımcı oluyor. Krem, cildi kurutmuyor. Kolayca sürülüyor, yağlılık bırakmıyor ve giysilere bulaşmıyor.
Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olan, 150 ml plastik tüp ambalajdaki krem, paraben ve renklendirici içermiyor. Ambalaj açıldıktan sonra 12 ay içinde tüketilmesi tavsiye ediliyor.
Kullanım Şekli: Ürünü güneş ışığına çıkmadan en az 15 dakika önce, yüze / vücuda, yeterince ve eşit olarak ince bir film tabakası oluşacak şekilde uyguluyoruz. Gerektikçe ( 2 saatte bir ) ve yüzme ya da terleme varsa daha sık kullanılması gerekiyor kremin. Ürün göz çevresinde kullanılmıyor. 
Krem, çok yoğun formda bir ürün. O yüzden emilimi çok hızlı olmuyor ve uygulama sonrası biraz silik bir beyazlık bırakıyor cilt üzerinde. Ama eşit miktar dağılımı yapılırsa kesinlikle yağlı ve yapışkan his bırakmıyor. Düzenli aralıklarla kullanıldığında cildi kurutmuyor ve hafif bir nemle yumuşaklık sağlıyor. Kokusu varla yok arası bir seviyede. Paraben ve renklendirici olmaması en büyük artısı olan krem, muadil güneş kremlerine oranla oldukça ekonomik fiyatıyla bir artı daha alıyor benden. Haziran başında A101 Mağazası' ndan 22.90 TL' ye aldığım Cire Aseptine At The Beach Baby Suncare Cream spf 50+ kullanımına uygun uygulandığında beklentileri genel olarak karşılayan bir krem oldu diyebilirim.
yeşimlehertelden