DK Dent Kil Ekstra Beyazlık Tam Koruma Diş Macunu

Ağız ve diş sağlığının en önemli aşaması olan diş fırçalama işleminde kullanılan diş macunlarının vaatleri ve içeriği benim için önemli diyorsanız, Dkdent Naneli Diş Macunu yazım tam size göre o zaman..
Kil ve nane içerikli diş macunu, içeriğindeki diş minesine zarar vermeyen maddeler sayesinde dişlerde doğal beyazlık ve nemlilik sağlar. Diş minelerini aşındırmadan beyazlatır. Nefesi ferahlatır ve temizlik sağlar. Diş ve diş eti sağlığınızı korumaya yardımcı olur. Diş üzerinde oluşan lekeleri gidererek dişlerin doğal beyazlığına kavuşmasına yardımcı olur.
İçerisinde mikronize incelikte ve steril özellikte doğal beyaz kil olan diş macunu, içeriğindeki özel bitkisel aktifler ( adaçayı, mür, ratanya, greyfurt, yeşilçay, papatya, üzüm çekirdeği yağı ) sayesinde diş eti kanamalarını önlemeye; kil ve kalsiyum mineral katkıları sayesinde diş minesinin güçlenmesine yardımcı olurken, hafif bazik özelliği ile de ağızdaki asit düzeyini koruyarak diş minesinin aşınmasını önlüyor.
Challenge Test, Ağır Metal Analizi, Mikrobiyolojik Test, Avrupa Güvenlik Dosyaları, Etkinlik Testi, Florür İçermez Testi, Paraben Free Testi, Gulten Free Testi gibi testlere tabii tutulan; florür, gluten, boya, yapay tatlandırıcı, sls, sles, paraben, triclosan içermeyen ve köpürmeyen formülü ile oldukça doğal olduğu için 3 yaş ve üstü çocukların kullanımına da uygun olan diş macunu yutulduğunda zarar vermeyecek niteliğe sahip.
100 ml ebatlı ambalaja sahip diş macununun en çok doğal içeriğini sevdim. Kimyasal içerikli diş macunlarına nazaran az köpüren diş macununun ferahlatıcı etkisi de hoşuma gitti. Diş yüzeyi temizliğindeki performansı da güzel. Düzenli kullanıldığında dişlerin doğal beyazlığına kavuşmasına yardımcı olduğu belirtilen macunun bu anlamdaki etkisini tek tüp macun kullanımında gözlemleyemedim. Bunun için belirtildiği gibi düzenli kullanım şart. Doğal beyazlık etkisini gözlemleme harici vaatlerindeki tüm beklentileri yerine getiren Dkdent Naneli Diş Macunu benden geçer not aldı..
yeşimlehertelden