Simple Skincare Protect 'N' Glow Serisi

Sert kimyasallar içermeyen cilt bakım ürünleriyle tüketicisinin kalbinde farklı bir yer edinen Simple markası, ışıltısını kaybetmiş ve yorgun ciltler için geliştirilen yeni serisi Protect and Glow ( Koruma ve Işıltı ) ürünlerini kullanıcılarının beğenisine sundu şimdi de. 
Güneş ışınları, çevresel kirlilik ve laptop, televizyon ve telefonlardan gelen mavi ışık, günlük alışkanlıklar gibi etkenlerden dolayı ciltteki doğal antioksidanların azalması nedeniyle oluşan kırışıklıklara ve yorgun cilde karşı '' Gençlik Işıltını Koru '' sloganıyla yola çıkan, cildin ışıldamasına yardımcı Zencefil Kökü, Antioksidan, Vitamin E ve Vitamin C içeren Protect and Glow Serisi ürünlerini yakından tanıyalım hadi.

Şeffaf ve hafif formülüyle UVA ve UVB ışınlarına, mavi ışığa ve çevresel kirliliğe karşı üçlü koruma sağlayan Serum, Alg Yağı, Vitamin E ve SPF 30 içeriyor. Alg Yağı serbest radikallerle kokusuz bir şekilde savaşıp ipeksi bir sonuca ulaşmaya yardımcı olurken, Vitamin E de antioksidan etkisi sağlıyor. Serum, avuca damlatılıp yüze nazikçe bastırılarak uygulanıyor, günlük nemlendiriciden önce veya sonra kullanılabiliyor.
SPF: Sun Protection Factor / Güneş Koruma Faktörü
UVA: Ultraviyole A ışınları daha uzun bir dalga boyuna sahiptir ve cilt yaşlanmasına neden olur.
UVB: Ultraviyole B ışınları daha kısa bir dalga boyuna sahiptir ve cilt yanmasına neden olur.

Hızlı emilme ve gün boyu nemlendirme özelliğine sahip Nemlendirici, UVA ve UVB ışınlarına, mavi ışığa ve çevresel kirliliğe karşı üçlü koruma sağlarken erken oluşabilecek yaşlanma etkilerini önlemeye yardımcı oluyor. Işıltılı bir cilt için cildin antioksidan kapasitesini %80 arttırıyor. Antioksidan, Vitamin E, Vitamin C ve Zencefil Kökü içeren Nemlendirici her sabah temizlenmiş yüze ve boyun bölgesine uygulanıyor.

Antioksidan, Vitamin E, Vitamin C ve Zencefil Kökü haricinde Doğal Kil ve Bambu Tanecikleri içeren ürün, kil ile temizlik yaparken bambu ile de peeling etkisi göstererek cildin ışıltısını geri kazandırıyor, daha canlı görünmesini sağlıyor, cildi pürüzsüzleştirmeye, aydınlatmaya ve yorgunluk izlerini silmeye yardımcı oluyor, gözenekleri temizliyor ve arındırıyor. Günlük olarak kullanılan ürün ıslak yüze dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulanıyor ve su ile durulanıyor. 

Ciltteki kirleri mıknatıs gibi çeken ve çıkaran Maske, cildi temizlerken aynı zamanda cildin canlı bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. Antioksidan, Vitamin E, Vitamin C ve Zencefil Kökü ile beraber Kaolin Kil ve Doğal Volkanik Kil de içeren Maske temiz cilde uygulanıp 5-7 dakika bekleme süresinden sonra su ile durulanıyor. Maske haftada 2 kere veya ihtiyaç duyuldukça uygulanabiliyor.

Cilde ışıltı ve 2 kat tazelik veren Nemlendirici, cildin canlı görünmesi için nemlenme sürecini hızlandırıyor. Çevresel kirlilik ve mavi ışığın sebep olduğu erken yaşlanma etkilerini azaltmaya yardımcı oluyor. 4 haftalık düzenli kullanım sonrası 72 saat nemlendirme etkisi sağlayan, Antioksidan, Vitamin E, Vitamin C ve Zencefil Kökü içerikli Nemlendirici, yüz ve boyun bölgesine masaj yaparak uygulanıyor. 

Bu serinin öne çıkan özellikleri: Hipoalerjenik, dermatolojik olarak test edilmiş ve non-komedojenik ürünler olup içeriğinde sert kimyasallar, paraben, alkol ( etil alkol ), parfüm, renklendirici, mineral yağ ve hayvansal içerik bulundurmaması. Vegan özellikli ürünler ayrıca PETA Cruelty-Free ve FSC sertifikasına ve geri dönüşümlü ambalajlara da sahip.
Hipoalerjenik: Daha az alerjik.
Non-Komedojenik: Cilt üzerindeki gözenekleri tıkamayan..
Cruelty-Free: Hayvanlara zarar vermeyen veya öldürmeyen.
FSC/Forest Stewardship Council ( Orman Yönetim Konseyi ): Ürünlerin iyi yönetilmiş ormanlardan ve kontrollü kaynaklardan elde edilmesi. 

Ürün açıklamalarını kapak görselindeki diziliş sırasına göre yaptım ben. Uygulamaya, sabah Işıltılı & Temiz 2' si 1 Arada ile başlayarak SPF 30 Nemlendirici, SPF 30 Serum ile devam edebilir, akşam da 72 Saat Nemlendirici Jel Krem ve Detox Kil Maskesi ile cilt bakımını tamamlayabilirsiniz siz. 

Protect and Glow Serisi, markanın Türkiye sitesinde yeni bir seri diye lanse edilmiş fakat İngiliz menşeli markanın kendi instagram sayfasında yaptığım araştırmada 2019 senesi ekim ayında tanıtımının yapıldığını gördüm. Bu seri ya ülkemize yeni geldi ya da Türkiye internet sitesinin güncellenmesi gerekiyor diye düşünüyorum ben. 

Denebunu tarafından gönderilen Simple Skincare Protect and Glow Exclusive Kutusu içindeki ürünleri tek tek deneyip, kullanıcı yorumlarımı da yazacağım ayrıca. Gençlik ışıltımızı koruyabilmek için geliştirilen bu seriyi siz nasıl buldunuz? 

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım