HighGenic Aktif Köpük Serisi Temizlik Ürünleri


Türkiye' nin en etkili, başarılı ve öncü kadın girişimcilerinden kimyager Sevginar Baştekin' in kurucusu olduğu HighGenic, kurulduğu 2010 yılından bu yana kısa sürede sektörün öncü  kuruluşları arasındaki yerini aldı. Temizliği kolaylaştıran çok fonksiyonlu onlarca ürün çeşitliliği olan firma, yaptığı Ar-Ge çalışmaları ile de ürün çeşitliliğini sürekli yeniliyor. 
Markanın portföyüne eklediği son ürünler ise Aktif Köpük adıyla 4 farklı temizleyiciden oluşuyor. Bu temizleyiciler; 
* Aktif Köpük Hijyen Sihirbazı Çamaşır Suyu
* Aktif Köpük Fırın, Ocak, Mangal
* Aktif Köpük Banyo
* Aktif Köpük Mutfak Sirke Özlü
Aktif Köpük serisi temizleyicilerin özelliklerini ve kullanım alanlarını daha detaylı inceleyelim hadi. 

Aktif Köpük Hijyen Sihirbazı Çamaşır Suyu
Geliştirilmiş yeni ve güçlü aktif köpük formülü ile mutfak, banyo, tuvalet, fayans ve beyaz çamaşırlarda uygulandığı yüzeye tutunuyor ve daha uzun süre köpük formu sayesinde en zorlu kir ve lekelerde derinlemesine temizlik ve maksimum hijyen sağlıyor. 

Hijyen Sihirbazı Çamaşır Suyu' nu çoğunlukla mutfakta lavabo ve tezgah hijyeni sağlamak için kullanıyorum. Ayrıca banyo lavabosu ve duşakabin içi de en sık kullandığım yüzeylerden. Kullandığım yüzeylerde yarattığı hijyeni, temizliği seviyorum.

Aktif Köpük Fırın, Ocak, Mangal
Güçlü ve üstün aktif köpük teknolojisi ile zorlu yağ lekeleri, yanmış ve kurumuş artıklarını, uygulanan yüzeye tutunan üstün köpük formu sayesinde derinlemesine temizliyor. Fırın, fırın tepsisi, fırın telleri, mangal ve teli, aspiratör ve aspiratör filtreleri, yanmış tava-tencere ve döküm ocaklarda kullanılıyor.

Fırın, Ocak, Mangal Temizleyiciyi mutfakta en çok ocak başı çevresinde kullanıyorum, biriken ve kuruyan yağ artıklarını ovmadan zahmetsizce sökmede oldukça etkili. Bunun haricinde aspiratör temizliğinde de sıklıkla kullanıyorum ürünü.

Aktif Köpük Banyo
Güçlü ve geliştirilmiş aktif köpük formülü ile duş, fayans, lavabo, wc, musluklardaki en inatçı ve zorlu kireç, sabun, pas, su lekelerini ve zorlu lekeleri kolaylıkla temizliyor.

Banyo Temizleyiciyi banyoda kullanılabilecek tüm yüzeylerde kullanıyorum. Duşakabin camı, duşakabin içi fayans, duş başlığı, lavabo bataryaları. Uyguladığım yüzeylerde su ve yeni oluşmuş kireç lekelerini temizlemedeki etkisinden memnunum. 

Aktif Köpük Mutfak Sirke Özlü
Güçlü ve geliştirilmiş aktif köpük formülü ile evye, mutfak dolapları, mutfak tezgahı gibi yüzeylerde günlük mutfak kirlerini ve yağlı yüzeyleri hızlıca, kolayca ve derinlemesine temizliyor. Parlak ve ışıltılı yüzeyler sağlıyor.

Sirke Özlü Temizleyici mutfakta elimin altında sürekli. Evye, dolap kapakları, mutfak tezgahı temizliğinde bol köpüklü formuyla hem hijyen sağlamada hem de ferah bir koku bırakmada performansı çok iyi.

Ürünleri A101, BİM, File, Özdilek, Hakmar, Uyum, Üçler, Onur, Makro, Kim gibi marketlerde satışta olan HighGenic' in ürünlerini ben de sıklıkla alıyorum. Kullandığım temizleyicilerinden özellikle Sirkelim bitmeden yedekleniyor daha. Ütüleme Sihirbazı çok pratik ve üstelik evde, seyahatte çok işe yarayan bir ürün. Hali hazırda piyasada olan Köpük Fırın / Ocak / Mangal / Aspiratör Temizleyici yenilenmiş ambalaj tasarımı ve formülü ile çıkıyor karşımıza bu sefer. Duşakabin ve Banyo Temizleyici ile Fırçalı Leke Çıkarıcı performans olarak çok başarılı ürünler. Evde, işte, ihtiyaç duyulan her yerde farklı yüzeylerde temizlik ve hijyen sağlayan Yeni Aktif Köpük serisi ürünleri de evimden eksik olmayacak gibi görünüyor. 

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım