HighGenic Fırçalı Leke Çıkarıcı

Evde 2 küçük çocuk olunca malum yeniliyor, içiliyor, atlanıyor, zıplanıyor..Böyle olunca kıyafetlerde kimi zaman yiyecek, içecek kimi zaman da park ve yeşil alanlardan bulaşan lekeler oluyor. Bu gibi durumlarda, giysilerden leke çıkarma işini kolaylaştıran HighGenic Fırçalı Leke Çıkarıcı elimin gittiği ilk ürün oluyor.
Highgenic Fırçalı Leke Çıkarıcı, özel geliştirilmiş formülü ve fırça başlığı sayesinde giysilerde, halı, koltuk, ev tekstilinde, gömleklerin yaka ve kol manşetlerinde, arabaların koltuk ve döşemelerinde oluşan her türlü yağ ve yemek lekelerini, makyaj lekelerini, çikolata, yağ, sos ve parfüm lekelerini kolayca temizliyor. Çamaşırlardaki zor lekeler için makine öncesi çözüm sağlıyor.
200 ml ebatlı leke çıkarıcıyı çamaşırı yıkamadan önce lekenin üzerine uygulayıp, fırça başlığını kullanarak iyice sürüyoruz. Leke çıkarıcıyı kurutmadan sadece birkaç dakika etki etmesini bekleyip, lekeli giysiyi etiketinde belirtilen yıkama talimatına uygun olarak makinede yıkıyoruz.
Yukarıda kullanım alanları belirtilen yerlerden sadece, çok fazla yağlı, salçalı olmayan günlük yemek lekeleri, gömlek / bluz / yakalı tişörtlerin yaka ve manşet kısımlarındaki lekeler için kullandım bu leke çıkarıcıyı. Yani ağır olmayan hafif lekelerde. Lekeli giysilerde önemli olan, kıyafete başka bir madde ( tuz, su, mendil vb ) kullanmadan doğru leke çıkarıcı ile müdahale etmektir. Kullanılan diğer ürünler leke çıkarıcıların işini zorlaştırır. O yüzden ben de oluşan bu hafif lekelere ilk olarak HighGenic Fırçalı Leke Çıkarıcıyı uyguluyor ve programına uygun yıkama yapıyorum. HighGenic' in leke çıkarıcılar kategorisinde 5 / 6 çeşit leke çıkarıcı ürünü daha var. Doğru ürünle ve doğru uygulamayla kullandığım alanlarda leke çıkarma etkisi beklentimi karşılıyor benim

yeşimlehertelden