Doa Temizlik Ürünleri

Genel ev temizliği  ve hijyen söz konusu olduğunda, işimi pratikleştiren ve her ihtiyaca cevap veren yeni nesil temizlik ürünlerini denemeyi seviyorum. Genel temizlik alanında en son deneyimlediğim Doa Temizlik Ürünlerinden bahsetmek istiyorum size kullanmışken..
Doğa Temizlik, 1968 yılından beri, gıda dağıtım ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren Ender Grup bünyesindeki Endeks Kimya' ya ait bir Türk Firması markası. Endeks Kimya 2007 yılında üretim faaliyetlerine başlamış olsa da, Doa Temizlik markası henüz çok yeni. Ürün portföyünde; Yüzey Temizleyici, Arap Sabunu, Sirkeli Temizleyici, Silikonlu Temizleyici, Cam Temizleyici, Ahşap Yüzey Temizleyici ve Sıvı Bulaşık Deterjanı olan Doa Temizlik Ürünlerini daha yakından tanıyalım hadi..
Arap Sabunu Çok Amaçlı Temizleyici  
Temizleme gücünü bitkisel özlerden alan Doa Sıvı Arap Sabunu; doğal sabun bazlı özel formülü ve yüksek temizlik performansı ile halı, koltuk, cam, pencere, fayans, mermer, taş, ahşap, parke, laminant, cam, ayna, silinebilir banyo ve mutfak yüzeylerinde kullanılabiliyor. Kullanıldığı yüzeylerde iz ve yapışkanlık bırakmadan ışıl ışıl parlaklık sağlıyor. Ürünün ayrıca sprey formlu ambalajı da var.
 Yüzey Temizleyici Beyaz Sabun
Eşsiz beyaz sabun kokusu ve yeni nesil güçlü formülü sayesinde kullanıldığı fayans, mermer, taş, ahşap, parke, laminant, lamine gibi her türlü sert ve silinebilir yüzeylerde ve mutfak / banyo yüzeylerinde genel temizliği yaparken kirleri kolayca temizliyor, kalıcı nostaljik parfümüyle uzun süreli ferahlık sağlıyor. Ürünün sprey formlu ambalajı da mevcut.
Yüzey Temizleyici Taze Papatya
Papatyanın kendine hayran bırakan eşsiz parfüm kokusuyla üretilen Doa Yüzey Temizleyici Taze Papatya; yerler, fayanslar, yer karoları, mermer, seramik gibi sert yüzeylerde, kapı, pencere çerçeveleri, cam ve cilalı yüzeylerde, klozet, küvet, lavabo, evye, ayna, ocak, buzdolabı, mutfak eşyaları ve diğer tüm yıkanabilir yüzeylerde, ahşap, laminat, fayans ve hatta cam yüzeylerde kullanabiliyor, yüzeylerde hızlı kuruma sağlıyor ve iz bırakmıyor. Yüzey temizleyicide Papatya hariç, Hanımeli, Çam ve Lavanta çeşitleri de var.
 Silikonlu Temizleyici Yeşil
Üstün formüllü Doa Silikonlu Temizleyici, su itici ve antistatik özelliği sayesinde bir film tabakası gibi yüzeyi kaplayarak suyun yüzeyden akıp gitmesini sağlıyor, yeniden kirlenmeyi ve tozlanmayı geciktiriyor, kullanıldığı yüzeyin temiz kalma süresini uzatıyor. Musluk, duşakabin, fayans, cam pencere, ayna, ocak, fırın, tezgah, buzdolabı, klozet, küvet, musluk, lavabo, yerler, cam avize, kristaller, metal yüzeyler, araba içi ve dışı kullanım alanı olan silikon temizleyicinin bir de Mavisi var.
Ahşap Temizleyici Sprey
Ahşap, lamine, laminant, parke, ahşap mutfak dolapları, ahşap kapı, pencereler pervazları gibi yüzeylerdeki kir, yağ ve is gibi lekeleri derinlemesine temizleyen Doa Ahşap Temizleyici Sprey, hassas yüzeyleri nazikçe temizliyor ve göz alıcı parlaklık sağlıyor. 
Sıvı Bulaşık Deterjanı Elma Özlü
Hijyenik temizleme gücü ile bulaşıklardaki zorlu yağ lekelerinin üstesinden kolayca gelen bulaşık deterjanı, elma özlü yeni nesil formülü ve yoğun köpüğü sayesinde bulaşıkları kolayca temizliyor. Bulaşık deterjanının portakal ve limon özlü olanı da var.
Ürünlerin etkileri kadar kokuları da harika..Özellikle Beyaz Sabun Kokulu ile Taze Papatya Kokulu Yüzey Temizleyiciler ve Elma Özlü Bulaşık Deterjanı nasıl harika kokuyor anlatamam. Ahşap Temizleyici, hem temizleme hem parlatma anlamında başarılı. Arap Sabunu, laminant parke üstünde oldukça etkili. Temizlik, hijyen ve ev bakım kategorilerinde yenilikçi ürünler geliştirip, bu ürünlerle tüketicilerin hayatını kolaylaştırmayı ve tercih edilen bir marka olmayı hedefleyen Doa Temizlik Ürünleri' ni, Hepsiburada, N11, Gittigidiyor, Akakçe gibi online alışveriş sitelerinden temin edebilirsiniz siz de...
yeşimlehertelden