Bade Natural Saf Koruma Kolonya - Cilt Sıkılaştırıcı Serum

Başarılı bir kadın girişimci olan Ecz. Sinem Kapar Şahindere' nin 2016 senesinde kurduğu Bade Natural ürünlerini ben de 2019 senesinden beri kullanıyorum ve hem markayı hem de ürünlerini çok seviyorum. Çünkü ürünler tamamen %100 doğal ham maddelerden ve %100 saf uçucu yağlardan oluşuyor; Paraben, sülfat, SLES, SLS, sentetik koku, sentetik boya ve koruyucu içermiyor; Dermatolojik olarak test edilen, doğa dostu, vegan ürünler hayvanlar üzerinde test edilmiyor.
Her cilt tipine ve cilt ihtiyacına uygun yüz ve vücut bakımı ürünlerinin yanında kolonya, oda spreyi, mum, difüzor ve buhurdanlık gibi ürün alternatifleri de olan markanın şimdiye kadar pek çok ürününü beğeniyle kullandım. Hijyen Sağlayıcılar kategorisindeki ürünlerinden Saf Koruma Kolonya ve Saf Defans Limon Otu Vücut Koruyucu Sprey favorim olmuştu.

Saf Koruma Kolonya 

Kolonyanın aktif bileşenleri; limon yağı, portakal yağı, bergamot yağı, karanfil yağı, ıtır yağı, lavanta yağı, paçuli yağı ve çay ağacı yağı. %100 doğal aromaterapik uçucu yağlar ile formüle edilen 70° alkol özellikli kolonya hem iyi bir dezenfektan hem de iyi bir temizleyici. Kolonya, çay ağacı yağının tazeleyici özelliğiyle temiz ve sağlıklı kalmanıza yardımcı oluyor. Ben kolonyayı arada ortam kokusu olarak da kullanıyorum, hem rahatlatıyor hem de sakinleştiriyor. 

Elimde hali hazırda kullandığım Sarı Kantaron Yağı, Çay Ağacı Yağı Balmı, Yaşlanma Karşıtı Canlandırıcı Göz Çevresi Bakım Serumu ve Kuşburnu Günlük Nemlendirici Balm haricinde kullanmaya yeni yeni başladığım Cilt Sıkılaştırıcı Serum var bir de. 

Cilt Sıkılaştırıcı Serum


İçeriğindeki üzüm çekirdeği yağı, kuşburnu çekirdeği yağı, zeytinyağı, çuha tohumu yağı, susam yağı, badem yağı, avokado yağı, ıtır çiçeği yağı, sığala yağı, lavanta yağı, biberiye yağı, rezene yağı, sandal ağacı yağı, paçuli yağı ile sarkmalara karşı etkili olan Serum, cildi toparlayıp canlı bir görünüm sağlıyor. Ciltte zaman ile eksilen ve sarkmaya sebep olan yapıtaşlarının kaybını önlüyor. Güçlü antioksidan ve vitamin içeriği ile cilde masaj yaparak elastikiyet kaybını önlemeye yardımcı oluyor. Cilt Sıkılaştırıcı Serum' un kullanım sonrası etkilerini ayrıca yazacağım. 


Markanın kolonyaları 100 ml ebatlı sprey özellikli cam şişede satılıyor. Serumların ebatları ise 30 ml ve başlıkları damlalık şeklinde. Serumlar yoğun yapılı olduklarından uzun süreli kullanım imkanı oluyor. Bu arada ürünlerde dönem dönem gerçekleşen %30 ila %60 arasında değişen indirimlerden yararlanmak ve fırsatları takip etmek için Bade Natural internet sayfasını takip etmeyi unutmayın..


Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım