Bade Natural Kuşburnu Leke Karşıtı Günlük Nemlendirici Balm

Doğal yağlardan oluşan içerikleriyle ürünlerini yaklaşık 1 senedir severek kullandığım Bade Natural markasının her cilt tipine ve cilt ihtiyacına uygun harika ürünleri var. Markanın, benim gibi lekeli ciltlere özel çıkardığı Kuşburnu serisini uzun zamandır takipteydim ve şu sıralar çok güzel indirimler varken, bu seriden Lekeli Ciltlere Özel Günlük Nemlendirici Balm' ını alıp kullanmaya başladım hemen. 
%100 doğal hammaddeler ve %100 saf uçucu yağlar ile formüle edilmiş; aydınlatıcı, yenileyici, leke önleyici özellikteki Balm, gözenekleri tıkamadan cildi nemlendiriyor, çevresel etkilere karşı koruyor, besliyor ve yenilenmiş bir cilt sağlıyor.  

Kuşburnu Çekirdeği Yağı, Shea Yağı, Hindistan Cevizi Yağı, Aspir Tohumu Yağı, Yabani İğde Yağı, Biberiye Yağı, Turunç Yağı, Greyfurt Yağı, Mandalina Yağı, Havuç Tohumu Yağı ve Günlük Ağacı Yağı gibi 11 farklı doğal yağ içeren Balm' ın içeriğindeki Shea ve Hindistan Cevizi Yağı' nın cildi nemlendirici, Kuşburnu Çekirdeği Yağı' nın ise ile leke karşıtı özellikleri bulunuyor.
50 ml.' lik cam kavanozda bulunan Balm' ın kapağının altında ayrı bir koruma kapağı daha var. Dermatolojik olarak test edilmiş ürün, tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olup günlük olarak kullanılabiliyor. İçerikte, Paraben, Sülfat, SLES, SLS, Sentetik Koku, Sentetik Boya bulunmuyor. Doğa dostu olan ürün aynı zamanda hayvanlar üzerinde de test edilmiyor. Balm temizlenmiş cilde uygulanıyor. Bir miktar ürün, yüz ve boyun bölgesine masaj yapılarak sürülüyor ve cilt tarafından emilene kadar bekleniyor.
Vazelin gibi formlu olan Balm' ın her ne kadar fotoğrafta belli olmasa da sarımtırak bir rengi var. Kokusunda hem doğal yağları hem de bitkisel içeriği hissedebileceğiniz, lekeli ciltlere özel geliştirilmiş Kuşburnu serisinde Leke Karşıtı Günlük Nemlendirici Balm' ın haricinde; Kuşburnu Çekirdeği Yağı, Doğal Sprey Tonik, Yüz Serumu, Kil Maskesi ve Göz Altı Aydınlatıcı & Yenileyici Serum çeşitleri de mevcut. Bade Natural' de şu sıralar harika indirimler varken, içeriği tamamen doğal yağlardan oluşan cilt bakım ürünlerine bir göz atın bence..

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım