HighGenic Duşakabin Ve Banyo Temizleyici

Pazartesi rutin dip, köşe süpür, sil ev temizliği yapılıp, üstüne HighGenic' in Duşakabin Ve Banyo Temizleyici' sini denemek için uzun zamandır özellikle temizlemediğim duşakabinin cam paneli de aradan çıktığına göre, artık kullanıcı yorumumu yazabilirim.
HighGenic Duşakabin Ve Banyo Temizleyici; özel olarak geliştirilmiş güçlü formülü sayesinde banyoda duşakabin, küvet, klozet, armatür, musluk, lavabo ve fayanslarda oluşan günlük, su & pas & kireç lekelerini ve sabun artığını hızlıca ve kolayca temizliyor. Banyoda maksimum temizlik sağlıyor. Mango kokulu hoş parfümü sayesinde banyonun güzel kokmasını sağlıyor.
Ürünü kirli yüzeyin üzerine püskürtüp, etkisini göstermesi için 2-3 dakika bekliyor; kirli yüzeyi nemli bir bez veya sünger yardımı ile sildikten sonra bol su ile duruluyoruz. Daha parlak yüzeyler elde etmek için durulamadan sonra yüzeyi kuru bir bezle silmek yeterli oluyor.
750 ml ebatlı temizleyicinin başlık kısmında Spray ve Stream olmak üzere 2 farklı püskürtme mekanizması var. Püskürtme genişliğini bu başlıkları kullanarak ayarlayabiliyorsunuz. Ürünün uzun süre elle teması harici dikkat edilmesi gereken en önemli uyarı; alerjik reaksiyona neden olabileceği şeklinde.
Yukarıda öncesi sonrası kullanım sonuçlarını gösteren fotoğrafta herşey zaten yeterince net belli oluyordur. Yani fazla söze gerek yok. HighGenic Duşakabin Ve Banyo Temizleyici benden tam puan ile geçer not aldı. Sırf bu ürünü denemek için temizliğini 1 aydır yapmadığım duşakabin cam panelde, yerleşmiş su ve kireç lekelerini zorlamadan, yormadan ve ovmadan kolayca temizleyen ürün, armatürler üstündeki su ve kireç lekelerini temizleyip parlamalarını sağlamada da başarılı oldu. Ayrıca kesinlikle genzi, boğazı, gözü yakmayan hoş kokusuyla banyonun havasını da değiştirdi. %100 yerli sermayeli, 1K Kimya A.Ş. markası olan HighGenic' in daha önce kullandığım Sirkelim Sirkeli TemizleyiciÜtüleme SihirbazıKöpük / Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici ürünlerinde olduğu gibi Duşakabin Ve Banyo Temizleyici' de beğenimi kazanan ve bittikçe yedekleyeceğim ürünlerinden oldu. 
yeşimlehertelden