Macka's Laboratories Sun Essential High Protection Cream Spf +50

Aslında yaz/kış ihmal edilmeden kullanılması gereken ürünlerden biri olan güneş koruyucu kremleri, ne yazık ki sadece denizli, havuzlu tatillerde süren biri olarak yavaş yavaş alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum. Bunun için de düzenli kullandığım ilk güneş koruyucu ürün olan Macka's Laboratories Sun Essential High Protection Cream Spf +50' den ( Maçka Laboratuvarları Güneş Temel Yüksek Koruyucu Krem ) bahsetmek istiyorum bugün..
*spf: sun protection factor / güneş koruma faktörü
Suya dayanıklı, geniş spektrumlu, Ultra UVA ve UVB güneş koruyucu Macka's Sun Essential Krem, cildi güneşin hasar verici ve erken yaşlanmaya neden olan ışınlarından korumak amacıyla, en güçlü filtrelerle formüle edilmiş olup nemlendirici ve yumuşaklık sağlayıcı etkiye sahiptir. İçerdiği Panthenol ile cildi nemlendirirken, Kalendula Yağı ile de cildi besler.
Güneşe çıkmadan 15 dakika önce uygulanan kremin 3-4 saatte bir yenilenmesi ve yüzme, aşırı terleme, kurulanma sonrasında tekrar uygulanması tavsiye ediliyor.
65 ve 100 ml olmak üzere 2 ebadı olan ürünün bendeki boyu 100 ml. Ürün sprey ambalajlı fakat püskürtme sistemi tazyikli değil. Normal pompa şeklinde işliyor mekanizması.
Macka's markasının daha önce Yatıştırıcı Tonik Losyon 'unu kullanıp çok memnun kalmış ama yüksek fiyatı yüzünden tekrar almayı düşünmemiştim. Aynı şey Sun Essential High Protection Cream Spf +50 için de geçerli. Ciltte kolay emiliyor, yağlılık, yapış yapış his bırakmıyor, koruma faktörü çok güzel ama gel gelelim 2 eksisi var. 1.'si markanın ürün satışı sadece kendi web sitesi üzerinden ya da sayılı güzellik merkezlerinden oluyor. 2. eksisi ise 100 ml ürün fiyatının 100 TL olması ( güzellik merkezi satış fiyatıdır ). Ben dermapen uygulaması için set şeklinde almıştım bazı ürünlerini, öyle olunca kredi kartına taksit kolaylığı sağlamışlardı. 4 aydır düzenli kullandığım güneş koruyucuyu sadece yüz bölgemde uyguladığım için bir bu kadar daha kullanırım sanırım ama bitince yüksek fiyatı yüzünden yenisini almayı düşünmem..
yeşimlehertelden