Macka's Laboratories Yatıştırıcı Tonik Losyon

Rutin cilt bakımı ve temizliğinde tonik kullanımı alışkanlığım istikrarlı olmasa da son 3 aydır gördüğüm dermapen  ( hücre yenileyici bir uygulama, belki ileride detaylı bir yazısı gelebilir ) uygulaması sayesinde düzenli kullanma ihtiyacı hissettiğim Macka's Laboratories Yatıştırıcı Tonik Losyon' dan bahsedeyim biraz..
Macka's markasını ilk kez duyanlar için kısa bilgi: 20 yıllık güzellik ve kozmetik geçmişe sahip bir Türk firması olan Canaydın Sağlık Hizmetleri kuruluşu Macka's. Alanında uzman kimyagerler tarafından geliştirilen ürünler '' cilt yenilenmesi ve bakımı '' üzerine. 
Macka's hassas ve kuru ciltler için yatıştırıcı tonik, alkol ve AHA ( Alfa Hidroksi Asitler ) içermeyen  bitkisel içerikler ve meyve özleri ile zenginleştirilmiş hassas formülü sayesinde kuru ve hassas ciltlere yumuşak ve parlak bir görünüm kazandırıyor.  Papatya Özütü, Arnika Özütü, Şam Gülü Özütü ile kombine edilen tonik, aromaterapi ve sakinleştirici etkisinin yanı sıra cildi nemlendiriyor, yeniliyor, canlandırıyor, gözenekleri sıkılaştırıyor, rahatlatıyor, geride temiz ve yumuşak bir cilt bırakıyor. 
250 ml. ebatlı tonik sabah ve akşam temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine sprey şeklinde püskürtülerek veya pamuklu pede sıkılarak uygulanıyor. 
Tonik, mağazalarda ya da internet üzerinde satışta olan bir ürün değil. Markanın kendi web sayfasında ve sayılı güzellik ve estetik merkezlerinde bulunan toniğin fiyatı, ortalamanın üstünde. 3 aydır kullandığım tonik bereketli bir ürün olup bir 3 ay daha kullanırım gibi geliyor bana. Tonikte harika bir gül kokusu ağırlıklı olarak kendisini hissettiriyor. Ben spreyle püskürtme şeklinde uygulayıp parmak uçlarımla yüz ve boyun bölgemde dağılımını yapıyorum. Püskürtmeyle beraber cilde verdiği ferahlık etkisi ve yaydığı koku çok güzel. Normalde T bölgesi yağlı ve karma cildim, dermapen uygulamasından sonra aşırı kuru ve hassas olduğu için uygulamadan sonraki 2-3 gün cildimin rahatlamasında ve nemlendirilmesinde çok faydasını gördüm bu toniğin. Macka's Laboratories Yatıştırıcı Tonik Losyon' u içerik ve etki olarak beğenmiş olsam da, bittiğinde fiyatından dolayı tekrar alabileceğimi sanmıyorum..
yeşimlehertelden