Yves Rocher Konsantre Duş Jeli Mango / Kişniş

Banyo ve duş esnasında pratiklikleri ve farklı koku alternatiflerinden dolayı duş jellerini kullanmayı seviyorum. Zaman zaman denediğim ürünlere dair paylaşımlar da yapıyorum ama ilk kez konsantre şeklinde bir duş jeli kullandım, o da Yves Rocher Konsantre Duş Jeli sayesinde oldu.. 
Mango, Kişniş, Organik Aloe Vera gibi % 97 bitkisel ve doğal içeriğe sahip duş jeli cildi nemlendirip narince temizlerken, ciltte hoş bir koku bırakıyor. Cildin pH değeriyle tam uyumlu, dermatolojik kontrol altında test edilen duş jeli Etoksilat, Koruyucu, Paraben içermiyor. 
Patentli ultra konsantre formüle sahip 100 ml konsantre duş jelinin etkisi, 400 ml klasik duş jeline eşit olup, 40 kez kullanılabiliyor. 
%50 daha az plastik kullanımı ve %50 daha az hava kirliliği ile birlikte suda çözünebilen formüle sahip duş jeli, geri dönüştürülmüş plastikten elde edilen geri dönüşümlü ekolojik ambalaja ve ekonomik bir tüketim sağlayan doz ayarlı şişe başlığına sahip.
Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz üzere avucumdaki miktar, banyo kesesi ile beraber kullanıldığında tüm vücuda uygulamak için yeterli oluyor. Kese ile uygulama ayrıca derinlemesine temizleme anlamında da duş jelinin etkisini artırıyor. Duş sonrası cildi yumuşatan ürünün kokusunun çok güzel ve hoş olduğunu yazmama gerek yok sanırım :) Ayrıca mini boyu seyahatler için taşıma anlamında büyük kolaylık. Bunların haricinde bitkisel ve doğal içerikli olup doğaya ve çevreye saygılı formülü, kokusu, etkisi, içeriği, boyu yani her şeyiyle benden 10 üstünden 9' la geçer not aldı Yves Rocher Konsantre Duş Jeli. Kırdığım 1 puan ise indirimsiz 37.90 TL olan fiyatı için sadece. ( Web sitesinde indirimli satış fiyatı şuan  28.43 TL ). Bütçesi uygun olanlar için tavsiyemdir..
yeşimlehertelden