Himalaya Beyazlatma Etkili Gündüz Kremi

Geçen sene yaz aylarında cildimin temizliği ve bakımı için Himalaya markasının cildimin ihtiyacına yönelik, Limonlu Yüz TemizleyicisiBadem & Salatalık Özlü Cilt MaskesiGöz Altı KremiKırışıklık Karşıtı KremiBeyazlatma Etkili Yüz Temizleyici ile beraber aldığım ve kullandığım son Himalaya ürünü olan Beyazlatma Etkili Gündüz Kremi de bittiyse yazısını da yazabilirim artık..
Canlı, parlak ve daha açık renk bir cilde sahip olmaya yardımcı, yağsız günlük bir krem olan Himalaya Beyazlatma Etkili Gündüz Kremi, bitki özleri ile zenginleştirilmiş formülüyle UV koruması sağlarken, cilde nemlendirme, beyazlatma, pürüzsüzlük de veriyor.
İçeriğindeki Meyankökü cildin rengini açıyor, koyu lekelerin görünümünü azaltıyor ve cilde daha aydınlık bir ton kazandırıyor. Beyaz Reçine antioksidan özellikleri sayesinde hafif pigmentasyon ve lekelerin görünümünü azaltmaya, cildin tonunu eşitlemeye yardımcı oluyor. Dikenli Zencefil ve Büyük Galangal ise cildi güneşin zararlı UV ışınlarından koruyor. 
Birleşik Arap Emirlikleri menşeli, Dubai üretimli, dermatolojik olarak test edilmiş, kuru ve karma ciltler için uygun olan ve 50 gr ağırlığa sahip kremin açıldıktan sonra 6 ay kullanım süresi var. Alkol ve paraben içermeyen kremin rengi doğal bitkisel formülü sebebiyle zaman içerisinde değişse de ürünün etkinliği değişmiyor. Krem aynı zamanda makyaj için başlangıç işlevi de görüyor.
Buraya kadar okuduklarınız paketin üzerinde yazan açıklamalardı. Yazılmayan tek şey ise bu kremin renkli bir krem olup, ciltten temizlendiğinde ten rengi gibi çok silik bir renk vermesi. Ben ürünü almadan önce incelerken ambalaj üstündeki vaatlerin cazibesine kapıldım. Özellikle leke oluşumuna müsait bir cilt yapım olduğundan en azından lekelerin renginde açılma etkisi olacağını düşündüm. Ama beklentilerim vaatlerdeki etkiyi vermedi. Lekelerin görünümünü azaltmada umduğumu bulamadığım Himalaya Beyazlatma Etkili Gündüz Kremi, Gratis' ten aldığım dönemdeki 15.90 TL.lik ekonomik fiyatı, yağsız olması, nispeten bitkisel içeriği, UV koruyuculuğu, nemlendirici özelliği, hafif ve hoş kokusuyla benden geçer not aldı sadece..
yeşimlehertelden