Himalaya Beyazlatma Etkili Yüz Temizleyici

Cilt temizliğinde beğendiğim ve etkisini gördüğüm markanın ürünlerini kolay kolay değiştirmem ama geçtiğimiz yaz mevsiminde bir istisna yapıp, nispeten temiz içeriğinden dolayı merak ettiğim bir marka olan Himalaya' nın, Yüz Temizleyicisi, Cilt Maskesi, Göz Altı Kremi ve Kırışıklık Karşıtı Kremi' yle beraber Beyazlatma Etkili Yüz Temizleyici' sini de almıştım. Bu ürün de bittiğine göre yazısını da yazabilirim artık..
'' Sabun içermeyen günlük yüz temizleyici, cilt kirlerini giderip cildi temizlerken, açık ve göz alıcı bir cilt rengi kazandırmaya; içeriğindeki Safran, Meyan Kökü, Beyaz Reçine, Salatalık ve Nar ile de cildin doğal güzelliğini geri getirmeye, beslemeye ve yumuşatmaya da yardımcı olur'' diyor açıklamasında.
Birleşik Arap Emirlikleri menşei ve 150 ml ebatlı yüz temizleyici Paraben, SLS/SLES, Fitalat içermiyor. Temizleyici günde iki kere nemlendirilen yüze göz çevresi harici masaj yapılarak uygulanıyor ve yıkanıyor.
Temizleyicinin kremsi yapısı ve hafif hoş bir kokusu var. Derinlemesine cilt temizliği anlamında yüz temizleme süngeri ile beraber kullanılırsa çok daha etkili olduğunu söyleyebilirim. Krem yapısından dolayı cilde yumuşaklık da veriyor. İçeriğinde paraben, sls/sles/fitalat olmaması ve muadil yüz temizleyicilerine göre ekonomik bir ürün olması artısı. Ama hepsi bu kadar. Beyazlatma anlamında kullandığım sürede herhangi bir etkisini görmediğim ama onun haricindeki vaatlerini yerine getiren Himalaya Beyazlatma Etkili Yüz Temizleyici' yi 14.90 TL gibi bir fiyata almıştım fakat tekrar alıp kullanacağımı sanmıyorum.
yeşimlehertelden