Aqua Di Polo 1987 Ürün Deneyimlerim

2016 yılından itibaren kol saati, güneş gözlüğü, çanta ve parfüm gibi moda aksesuar ve kozmetik ürünlerine ait en trend ürünleri ile kısa sürede çok bilinen ve tercih edilen bir marka konumuna gelen Aqua Di Polo ürünleri ile tanışmam ilk olarak geçen sene, Panorama Love ve Density Deodorant, Blueberry C Vitamini Serumu, Deep Clean Yüz Temizleme Köpüğü ve Yıkanabilir Antibakteriyel Maske ile olmuştu. Şimdi ise çok daha farklı kategorilerde, yine harika ürünlerini deneyimleme şansım oldu. Her yaşa, her zevke ve her kesime hitap eden bu güzellikleri birlikte keşfedelim mi?

Ambalajdaki siyah rengin asaletiyle hayranlık uyandıran ve çok sade bir şişe tasarımına sahip olan Gran Paradiso, erkek parfüm koleksiyonun en iddialı ve en çok sevilen kokularından bir tanesi. İtalyanca '' Büyük Cennet '' anlamına gelen Gran Paradiso benim açımdan da cezbedici ve etkileyici bir koku. Parfümün 50 ml.lik cam şişe harici 100 ml ebatlı cam şişe ve 150 ml ebatlı sprey deodorantı da bulunuyor. İz bırakan, sınır tanımayan erkeklerin, tutkulu ve unutulmaz kokusu Gran Paradiso' nun notaları şu şekilde:
* Üst Notalar: Okyanus Kokusu, Greyfurt ve Portakal
* Orta Notalar: Defne Yaprağı ve Yasemin
* Alt Notalar: Amber, Meşe Yosunu, Laden ve Guaiac Ağacı

Sarı renkteki enerjik ambalajı ve şık şişe dizaynı ile ilgi çeken, karşı konulmaz, çekici ve enerjik kadınların baştan çıkarıcı ve bağımlılık yapan kokusu La Rocca. İtalyanca '' Kale '' anlamına gelen La Rocca' nın 150 ml ebatlı sprey deodorantı da bulunuyor. Bana güneşli yaz günlerini anımsatan büyüleyici parfümün notaları ise:
* Üst Notalar: Kırmızı Karabiber, Portakal Çiçeği ve Armut 
* Orta Notalar: Kahve, Yasemin ve Acı Badem
* Alt Notalar: Vanilya, Sedir Ağacı ile Kaşmir Ağacı kokularından oluşuyor.

Doğal, hafif ve etkileyici kokusuyla tazeleyen, ferahlatan ve canlandıran Bamboo Green Tea bir kolonyadan fazlası sanırım. Çünkü, Bambu ve Yeşil Çayın harika uyumunun yanı sıra her notada farklı bir aroma da yer alıyor. 200 ml boy harici 50 ml ebatlı minik sprey boy seçeneği de olan kolonyanın koku notaları:
* Üst Notalar: Narenciye koku ailesi
* Orta Notalar: Yeşil Çay ve Mimoza
* Alt Notalar: Meşe Yosunu ve İncir Yaprağı

Dalından yeni koparılmış bir mandalina gibi, ferahlatıcı ve canlandırıcı etkisiyle Akdeniz esintileri taşıyan Mandarin Kolonya, markanın en sevilen koku seçenekleri arasında yer alıyor. Ayrıca benim gibi kolonya severlerin de vazgeçilmez kokusu olmaya aday. Püskürtmeli sprey formuyla pratik kullanım imkanı sağlayan kolonyanın kokusu da oldukça kalıcı. Üstelik 80° alkol oranıyla gün içinde elleri dezenfekte etmenin yanında bileklere, kollara ve boyun bölgesine de uygulanabiliyor.

Günlük hayatta en çok kullandığım ve tükettiğim boylardan biri sanırım 50 ml.lik bu minnak sprey şişeler. Akdeniz limonunun ferahlatıcı kokusu ile bergamot tonlarının tazeliğini sunan Lemon Bloom ( Limon Çiçeği ) sıradan limon kolonyalarından farklı olarak lavanta, beyaz çiçekler, misk ve sandal ağacı notaları da içeriyor. Kolonyanın 200 ml ebatlı cam şişe ambalajı da mevcut.

Boy, kullanışlılık ve kumaş kalitesi açısından oldukça beğendiğim çanta, laptop ve evrak çantası olarak kullanılabileceği gibi öğrenciler için de çok sportif okul çantası olabilir bence. Siyah, lacivert, bordo, yeşil, mor, pembe renk seçenekleri de olan ve suni deriden üretilen çanta 44 cm yüksekliğe ve 32 cm genişliğe sahip. Çanta sırt çantası olarak kullanılabileceği gibi tutma askısı sayesinde elde de taşınabilir. Ortadan ayrılmış 3 bölmeli büyük ve iki küçük fermuarlı bölümü olan çantayı ben kullanamadan oğlum sahiplendi bile. Sitede çok güzel kadın çanta modelleri de var bu arada.

Günlük hayatta en çok kullandığım aksesuarlardan biri olan kol saatlerine karşı ayrı bir ilgim olduğu kesin. Modern tasarımların yanında, 90' ların ruhunu yansıtan böyle nostaljik saatleri ayrı seviyorum ben. Aqua Di Polo' nun Retro Serisinde yer alan Retro Rose Kadın Kol Saati, tasarımı ile bizi zamanda yolculuğa çıkarıyor. Markanın özel koleksiyonunda olan saat, parçalı metal kordonu, rose gold rengi, 33 milimlik dikdörtgen kasası, kırmızı ve beyaz renkteki yazıları, dijital göstergeli ekranı ile dikkat çekiyor. Alarm, kronometre, yeşil ışık aydınlatma gibi özellikleri de bulunan saat aynı zamanda el yıkamaya karşı da dayanıklı. Saatin farklı renk seçenekleri olduğu gibi çiçek, mermer, leopar gibi farklı desen tasarımları da mevcut. 

Beyler hiç üstüne alınmasın ama bu saat bence tam unisex yani her iki cinse de uyumlu. Öyle ki oğlum ve benim aramda gidip geliyor, sürekli el değiştiriyor bu saat. Modern tasarımı, 40 milimlik geniş yuvarlak kadranı, metal hasır kordonu, siyah kasası, rose gold ekran göstergeleri ile her ortamda kendini gösteren bir model bu kesinlikle. Quartz ekran tipi, mineral cam, el yıkamada suya dayanıklılık, manuel saat ve tarih ayarı da saatin diğer özellikleri arasında yer alıyor.


Aqua Di Polo' nun ilk kullandığım kozmetik kategorisindeki bakım ürünlerinden sonra farklı kategoride ürünlerini deneyimlemek çok keyifli ve heyecan verici oldu benim için. Parfüm, kolonya, çanta ve saat harici deneyimlemediğim bir gözlük kategorisi kaldı sanırım. Özel tasarım gözlüklerden Polarize camlı gözlüklere ve UV 400 korumalı gözlüklere kadar geniş bir ürün çeşitliliği var bu kategoride de. Markanın ürünleri birçok internet alışveriş sitesinde satılıyor. Aynı zamanda kendi internet sitelerinde de satışları var. Şu sıra birçok üründe harika indirimler de varken Aqua Di Polo' ya mutlaka uğrayın derim..
Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım