Neutrogena Norveç Formülü Deep Moisture Yoğun Bakım Kremi

Söz konusu bakım kremleri olunca, Neutrogena, ürünlerini en çok kullandığım markaların başında gelir. Hızlı Emilen Bakım Kremi, Besleyici Bakım Kremi derken son olarak da Yoğun Bakım Kremi' ni bitirdim markanın.
Kremin '' Cilt tarafından anında emilen benzersiz formülü ile cildi 24 saat boyunca yumuşatma ve yatıştırma; ciltte 10 katmana kadar yoğun nemlendirme sağlama '' özellikleri bulunuyor. Kremin yoğun nemlendirme özelliğinin klinik olarak kanıtlanmış olduğu da belirtilmiş ambalaj üstündeki açıklamada. Burada bahsedilen cildin 10 katmanı, epidermisin üst katmanı olarak açıklanmış.
200 ml ebatlı kavanoz kapaklı ambalajda bulunan yağsız özellikteki Yoğun Bakım Kremi dermatologlarla birlikte geliştirilmiş. Kremin içeriğinde Shea Yağı haricinde kalan kısım kimyasal bileşenlerden oluşuyor ve bu bileşenlerin içinde ne yazık ki Metil Paraben ile Propil Paraben de bulunuyor.
Normal ve kuru ciltlerin kullanımına uygun olan ve tüm vücut için kullanılabileceği belirtilen kremi ben sadece el bakımım için kullandım. Neutrogena kremlerinde mevcut olan klasik koku bu kremde de kendini hissettiriyor. İnce ve hafif yapılı krem çabuk dağılıyor ve hızlı emiliyor. Emildikten sonra ciltte yapış yapış his bırakmıyor ve elleri anında yumuşatıyor. Buraya kadar yazdıklarım kremin sevdiğim özellikleri idi. Beğenmediğim kısmı ise tabi ki içeriği oldu. Buna ek bir de kuruluğun yoğun yaşandığı ellerimdeki nemlendirmesinin yetersiz kalmasını da ekleyebilirim. Nemlendirme kısmı için gün içinde birkaç kez yenileme ihtiyacı hissettim bu yüzden. Piyasa satış fiyatı 27 TL civarı olan ve kozmetik mağazaları ile internet alışveriş sitelerinde 16-20 TL arası indirimli olarak alınabilen Deep Moisture Yoğun Bakım Kremi' ni aşırı kuru değil de normal kuruluk sorunu yaşayanların daha çok beğeneceğini düşünüyorum. 

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım