Neutrogena Norveç Formülü Hızlı Emilen Bakım Kremi

Genelde aldığım ve açtığım el kremini bitirmeden yenisini açmam ama son kullandığım krem nemlendirme anlamında çok etkili olmayınca yedekte duran Neutrogena Hızlı Emilen Bakım Kremi'ni kullanmaya başlamıştım 2 ay önce. Krem bitti yazısını yazmak yeni kısmet oldu.
Markanın Norveç Formülü Serisi'ne ait kremin, 200 ml. ve 300 ml. ebatlı kavanoz ambalajda satışı var. Hızlı Emilen Bakım Kremi dermatologlar ile beraber geliştirilmiş ve dermatolojik olarak test edilmiş; el, yüz ve vücut bölgesinde kullanılabiliyormuş.
'' Hızlı emilen bakım kreminin uzun süreli nemlendirme özelliği ile cildinizi pürüzsüz ve yumuşak hissedersiniz. Norveç Formülünün cilde 24 saat nemlendirme sağladığı klinik olarak kanıtlanmıştır. Hafif formülü sayesinde yağlı ve yapışkanlık hissi bırakmadan hızlıca emilir. Kremi uyguladıktan hemen sonra giyinebilirsiniz. Ferah kokusu vücudunuzda yenilenmiş bir his bırakır. Normal ciltler için uygundur '' şeklinde açıklaması var bakım kreminin ambalaj üstünde.
Kremin yarı akışkan bir yapısı, hafif bir dokusu ve kendine has kremsi bir kokusu var.
Etkisine gelince vaatlerindeki gibi hızlı bir şekilde cilt tarafından emiliyor. Yağlı ve yapışkan bir his bırakmıyor. Ellerimi yumuşatıyor, kurumuş görünümün önüne geçip bakımlı hale getiriyor. Ben gece yatmadan önce sürdüğümden sabah uyandığımda bile ellerimin yumuşacık kaldığını fark ettim. Kremi ellerim harici dirsek bölgemde de kullandım. Özellikle kışın daha bir sertleşen dirsek bölgesini düzenli kullanımda oldukça fark edilir şekilde yumuşatıp, sert görünümü kısmen de olsa giderdi diyebilirim. Kışı atlattıysak bahar da hayli hayli kullanılır bu krem bence..

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?