Maybelline New York CILS Lash Sensational Yelpaze Etkili Maskara

Yokmuş gibi duran kirpiklerimi, uzun ve hacimli göstermek için kullandığım maskaralardan, ürünlerini en çok kullandığım marka açık ara farkla Maybelline markasıdır. Falsies VolumColossal Go ExtremeRocket VolumColossal Big ShotLash SensationalGreat Lash maskaralar içinde en sevdiğim ve beklentimi tamamen karşılayan Lash Sensational Maskara hep favorim olmuştur. Bu maskarayı şimdi de yenilenen ambalajıyla ve içeriğiyle denedim.
Lash Sensational Maskara' nın en kısa kirpikleri bile yakalayan yelpaze etkili 10 katmanlı fırçasının, kirpikleri tek tek ayırma, kirpiklere hacim vererek yoğun ve dolgun kirpikleri ortaya çıkarma, kıvrımlı şekli sayesinde kirpikleri uçtan uca yayma ve belirginleşmelerini sağlama özellikleri var. Maskaranın Yaban Gülü Yağı içeren formülü, ağırlık hissi bırakmadan kirpiklerin yumuşacık kalmasını sağlıyor. 
Maskaranın, kısalı-uzunlu çift taraflı silikon taraklı fırçası var. Fırçanın kısa olan iç tarafı kirpik köklerine ulaşıp, en kısa kirpikleri bile ortaya çıkarıyor. Uzun olan dış tarafı ise dış kirpikleri yakalayıp kirpiklere dolgun bir görünüm veriyor.
     
Benim favorim olan maskara aynı zamanda Maybelline maskaraların da en popüleri. Yukarıda öncesi / sonrası uygulama fotoğraflarında, fark net bir şekilde belli oluyor zaten. Tek katta doğal bir görünüm veren maskara, benim kirpiklerimde etkisini 3 kat uygulama sonrası gösterdi. ( Uygulama 3 kat yapılmıştır ). Maskara, adının hakkını vererek kirpiklerde yelpaze etkisi yaratıyor, en kısa kirpiklere bile ulaşıyor, kirpikleri kökten kavrıyor, tek tek ayırıyor, uzunluk ve hacim veriyor, Yaban Gülü Yağı sayesinde ağırlık yapmıyor ve kirpiklere yumuşaklık katıyor, yapısını gün boyu koruyor, akmıyor ve bulaşmıyor, topaklanma olmuyor, göz makyajı temizleyici bir ürünle ve de makyaj mendiliyle kalıntı bırakmadan kolay bir şekilde temizleniyor ve de kirpikleri dökmüyor. Tek dikkat edilmesi gereken şey, kısa sürede sabitlenip kuruduğu için katlar arası çok beklememek. Piyasa satış fiyatı ortalama 70 TL civarı olan Maybelline Lash Sensational Yelpaze Etkili Maskaraya, kozmetik mağazalarında indirimdeyken kesinlikle şans verilmeli. Benim gibi '' yokmuş gibi '' duran kirpikleri bile gösterişli bir hale getiren bu maskara daha uzun yıllar benim favorim olacak gibi..
Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım