Macromax Temizlik Ürünleri Alışverişim

'' Yeni Nesil Temizlik '' sloganıyla bir süredir temizlik sektöründe faaliyet gösteren Macromax Temizlik Ürünlerini yaklaşık 2,5 senedir kullanıyorum. Daha önce birkaç parçadan oluşan bir alışveriş yapmıştım markadan. Bu sefer ihtiyacım olan tüm temizlik ürünlerini içeren bir alışveriş daha yaptım. Bakalım bu sefer neler almışım?

CLEAN & FASTER OTOMATİK TEMİZLİK SETİ
%100 mikrofiber Mop, ahşap, laminat, fayans ve hatta cam yüzeylerde bile kullanılabiliyor. Özel başlığı ve ergonomik sapı, ulaşılması en zor olan koltuk altı, dar köşeler, dolap yanları gibi yerlere kolayca ulaşabiliyor. Ergonomik tasarlanmış otomatik temizlik seti, sırt ağrılarını önleyip vücut yapısına zarar vermiyor. Döner sıkma aparatı, efor sarf etmeden nemli veya kuru olacak şekilde istenilen kuruluk derecesine ayarlanabiliyor. Sıkma aparatı çıkartıldığında su kovası olarak da kullanılıyor.

CLEAN & HIJYENIX HİJYENİK BULAŞIK SÜNGERİ
Ultra güçlü dokusu sayesinde en zor kir ve lekeleri hızlı ve kolayca temizleyen ve hijyen sağlayan Bulaşık Süngeri, çelik tencere, ızgara, tava, ocak üstü ve tüm sert yüzeylerde kullanılabiliyor. Ekstra güçlü özel yeşil keçesi, yanmış, kurumuş inatçı kirleri bile kolayca söküp atıyor. Özel olarak tasarlanmış ergonomik kanallar, süngeri kolayca kavramayı sağlarken tırnakları da koruyor.


CLEAN & ULTRA SÜPER EMİCİ SÜNGER BEZ
Selüloz ve pamuktan yapılmış, %100 biyolojik olarak parçalanabilen Sünger Bez, kuru haldeki ağırlığının 10 katı kadar sıvı emebiliyor. Yeni teknoloji ultra emiş gücü ile ıslak yüzeyleri daha hızlı siliyor, kuruluyor ve temizliyor. Ergonomik şekli ve dalgalı yapısı sayesinde, tezgâh, masa üstü, lavabo, fayans, beyaz eşya gibi yüzeylerde daha kolay parçacık toplayarak mükemmel temizlik sağlıyor. Kalın, dayanıklı ve esnek olup kullanımı ve sıkmayı kolaylaştıran Sünger Bez, iz ve tüy bırakmadan yüzeyleri kolayca kurutuyor ve temizliyor, selülozik yapısı sayesinde de bakteri ve kötü koku oluşumunu engelliyor.

CLEAN & WINDOW MİKROFİBER CAM BEZİ
Yumuşacık özel mikrofiber dokulu Cam Bezi, cam ve ayna gibi parlak yüzeylerdeki kiri, yağlı lekeleri ve parmak izlerini kolayca temizliyor. Yüksek emiş gücüne sahip bez, yüzeyi anında kurulayarak tüm suyu, kiri içine çekiyor. Ardında hav, iz ve leke bırakmıyor.

CLEAN & RAINBOW RENGARENK TEMİZLİK BEZİ
 %30 mikrofiber yapıya sahip Temizlik Bezi, doğal gümüş iyonları kullanılarak üretildiğinden, mikroorganizmaların sebep olduğu kötü koku oluşumunu azaltarak mutfakta, banyoda, evin her yerinde, ıslak ve kuru tüm yüzeylerde hijyenik temizlik sağlıyor. Üstün emiciliğinin yanı sıra kolayca sıkılabilen bez, kuru, ıslak, deterjanlı ve deterjansız kullanılabiliyor, tüy ve iz bırakmıyor, yüzeyi çizmiyor.

CLEAN & COLORO RENGARENK MİKROFİBER BEZ
Mikrofiber yapısı, geleneksel bezlerden % 40 daha fazla toz toplamasını sağlayan Mikrofiber Bez, temizlik esnasında toz kalkmasını minimuma indiriyor. Emiciliği yüksek olan bez, deterjana gerek duymadan ıslak veya kuru olarak kullanılabiliyor. Özel mikrofiber dokusu yüzeyi çizmiyor, ardında iz ve leke bırakmıyor.

CLEAN & MAGICO SİHİRLİ TEMİZLİK SÜNGERİ
Yeni teknoloji petek dokusu sayesinde en zor kirleri bile kusursuz temizleyen Sihirli Sünger, bulaşıktaki, mutfaktaki ve banyodaki inatçı kirlerde, tezgâh, ocak üstü, aspiratör, teflon ve seramik gibi temizliği zor yerlerde mükemmel sonuçlar veriyor.  İçerisinde bulunan sünger çok fazla köpürdüğünden kolay ve hızlı temizlik sağlıyor. Suyu hızlıca emiyor ve nem bırakmıyor. Deterjanlı veya deterjansız olarak kullanılabiliyor.

CLEAN & COMFORT EKSTRA EMİCİ SÜNGER
Geniş gözenekli ve ultra emici güce sahip selülozik Sünger, yağlı ve kirli bulaşıkları temizleyerek parlatıyor, çok fazla su emerek buzdolabı, ıslak tezgah, ocak üstü ve mutfaktaki diğer tüm yüzeyleri iz bırakmadan temizliyor. Özel olarak tasarlanmış ergonomik kanallar, süngeri kolayca kavramayı sağlarken tırnakları koruyor.

DİLİMLİ SELÜLOZİK SÜNGER
Selülozik Sünger, bakteri oluşumunu engelleyen ultra emiş gücüne sahip selülozik yapısı sayesinde, mutfakta ve banyoda tüm hassas yüzeylerde, bulaşıkta, bulaşık sonrası ıslanan tezgâhı, buzdolabını, mutfak ve banyo dolaplarını silmede ve kurulamada, ıslak ve nemli uygulanan her yüzeyde kullanılabiliyor. Kir emme özelliğine sahip sünger, optimum silme performansı ile su izi bırakmıyor. Ekstra dayanıklı olduğu için de uzun süreli kullanılıyor.

CLEAN & INOX OVMA TELİ
% 100 paslanmaz çelikten yapılmış uzun ömürlü Ovma Teli, alüminyum çelik tencere, tava, çaydanlık, fırın tepsisi ve ızgaralardaki is lekelerini, yanmış ve kurumuş yağları kolaylıkla temizleyerek parlaklık kazandırıyor. Özel formu ele zarar vermeden temizlik yapılmasını sağlıyor.

Daha önceki alışverişimde de aldığım bazı ürünlerle beraber, yeni deneyeceğim temizlik ürünlerini de ekledim bu sefer alışverişe. Özellikle selülozik yapılı bezlerin ve süngerlerin performansını çok merak ediyordum, temizlik ve özelliklerini yerine getirme konusunda oldukça başarılı buldum bu ürünleri. Mop temizlik setinin kullanım kolaylığını bilhassa koltuk altı, yatak altı gibi zor ulaşılabilen yerleri zahmetsizce temizlemesini çok sevdim. Günümüz koşullarına yönelik yeni nesil ürünler ile temizliği kolay ve hızlı hale getirmeye çalışan Macromax temizlik ürünlerine, Özdilekteyim, Çağrı Marketleri gibi yerel ve ulusal market zincirlerden, Hepsiburada, N11, Trendyol gibi online alışveriş sitelerinden, Koçtaş gibi yapı marketlerden ulaşabilirsiniz siz de...

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım