Rituel De Beaute All Black - Aktif Karbon Etkili Siyah Nokta ve Kir Temizleyici Burun Bandı

2011 senesinden beri kişisel bakım ürünleriyle kozmetik sektöründe olan Rituel De Beaute markasıyla 2017 senesinde tanışmıştım. Markanın kullandığım ilk ürünü ise BİM Marketlerden aldığım Siyah Nokta ve Kir Temizleyici Burun Bandı olmuştu. O gün bugündür yedeklediğim bantların şimdi yeni bir versiyonu çıktı. All Black - Aktif Karbon Etkili Siyah Nokta Ve Kir Temizleyici Burun Bandı.
Bu yeni versiyon bantlar, aktif karbon teknolojisi sayesinde, cildi siyah nokta, kir, makyaj artığı, yağ ve diğer kalıntılardan arındırma; üst düzey emici özelliği ile de normal bantlara oranla daha iyi temizlik sağlayıp, sebum oluşumuna karşı etki gösterme özelliklerine sahip. Çok ince toz halinde, siyah renkli organik bir madde olan Aktif Karbon, yüksek emici özelliği sayesinde ayrıca, siyah nokta ve aknelere sebep olan toksin ve bakterileri çekerek cildi rahatlatma görevi de görüyor. 
Karton ambalaj içinde 6 adet Siyah Nokta Ve Kir Temizleyici Burun Bandı var. Dermatolojik olarak test edilmiş olan bantlar tüm cilt tipleri için uygun olup, içeriğinde Paraben ve Alkol barındırmıyor. İngiliz Vegan Society tarafından Vegan onayı belgelenmiş olan bantların üretimi sırasında kullanılan hiçbir bileşen hayvanlardan elde edilmemiş ve de bantlar hayvanlar üzerinde test edilmemiş. 
Bantlar ambalaj içinde poşetli ve koruyucu folyolu bir şekilde bulunuyor. Bantların bir yüzeyi siyah, düz ve parlak diğer yüzeyi ise gri, pürüzlü ve pamuk yapılı. Bantların kullanım şekli şu şekilde; Koruyucu folyodan çıkarılan bandın siyah olan parlak yüzeyi, temizlenip nemli bırakılmış buruna yapıştırılıyor ve hava kabarcıklarını giderip bandın daha iyi temas etmesi için birkaç saniye bastırılıyor. 15-20 dakikalık bekleme süresinden sonra bant bir kenarından tutulup yavaşça çekilerek çıkartılıyor. Bantların haftada en fazla 1-2 kez ( 3 gün ara ile ) ve en iyi sonuç için de gözeneklerin güzelce açıldığı banyo/duş sonrası kullanılması tavsiye ediliyor. Bantlar, güneş yanığı, sivilce ve lekeli ciltlere uygulanmıyor.
İçeriğe şöyle bir göz attığımda Kömür Tozu, Aloe Vera Özü, Cadı Fındığı Özü de olduğunu gördüm. Zaten Paraben ve Alkol olmamasını ve Vegan özelliğini baştan sevmiştim bantların. Kullanımı oldukça kolay ve pratik olan bandın etkisini uzun uzun anlatmama gerek yok sanırım, zaten yukarıdaki fotoğrafta siyah noktaları yoğun bir şekilde temizlemede ne kadar başarılı olduğu görülüyor. Açıkçası bu bandı, ilk kullandığım sarı ambalajlı bantlardan çok daha etkili buldum ben. Bu ürünü, Tedi Mağazasın' nda tesadüfen görüp almıştım. 11 TL civarı fiyatı vardı. Pahalı markaların muadil ürünlerine fiyatıyla ve etkisiyle açık ara fark atan bu bantların şuan online sitelerde satışı var, umarım en kısa sürede zincir marketlerde de yerini alır. Rituel De Beaute, Nielsen' in 2019 yılı Pazar raporuna göre, 2019 yılında Türkiye' nin en çok tercih edilen burun bandı markası olmuş. Bence All Black - Aktif Karbon Etkili Siyah Nokta ve Kir Temizleyici Burun Bandı hem bir önceki bantlarının hem de farklı markaların siyah nokta bantlarının tahtını sallayacak kısa sürede...

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım