Otacı Gül Kürü El Ve Vücut Kremi

Gündelik ev işleri ve sürekli su ile temas nedeniyle kuruyan ellerim için, yaz / kış düzenli olarak kullandığım bakım ürünlerindendir kremler. Evde kavanoz ambalajlarını kullandığım el kremlerinin bir de bu boylarını çantamdan eksik etmem. Bugün blog sayfamda da tam çantada taşımalık olan Otacı Gül Kürü El Ve Vücut Kremi konuğum..
Gül çiçeklerinin damıtılması ile elde edilen saf yağlardan ve özlerden oluşan ve de %100 Organik Argan Yağı, Shea Yağı ve E Vitamini içeren Otacı Gül Kürü El Ve Vücut Kremi, cildi doğal gül ile besliyor, nemlendiriyor ve yumuşatıyor.
Vegan bir ürün olan El Ve Vücut Kremi, boyar madde, sentetik esans, aroma, paraben, silikon, mineral yağ ve hayvansal madde içermiyor.
75 ml ebatlı tüp ambalaja sahip krem, dermatolojik olarak test edilmiş olup tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun. Krem hem el hem vücut için kullanılabiliyor.
Daha önce Ferahlatıcı Güllü SuLimonlu & Zeytinyağlı Bitki Özlü ŞampuanGül Suyu Yüz Spreyi gibi ürünlerini kullandığım Otacı' nın El Ve Vücut Kremi' ni de sevdim. Ben kremi kuruluk sorununun en yoğun olduğu ellerim ve dirseklerimde kullandım. Kremin formu ne akışkan ne katı orta karar. Hafif yapılı krem ciltte hızlı bir şekilde emiliyor, yağlı yapış bir his bırakmıyor. Elleri nemlendiriyor, yumuşatıyor ve o yumuşaklığı uzun süre muhafaza ediyor. Düzenli kullanımda dirsek bölgesindeki sert görünümü hafifletiyor. Belli belirsiz olan gül kokusu rahatsız etmiyor. Vegan ürün olması da bir başka artısı kremin. Her anlamda beğendiğim krem yedeklenecekler arasına girdi bile..
yeşimlehertelden