Dermokil Therapy Tüm Saçlar İçin Etkili Bakım Kompleksi Şampuan

Saç bakımına ve temizliğine dair kullandığım şampuanda, bundan 2-3 sene öncesine kadar hep bir markanın aynı ürününü kullanıyordum. Artık bu alışkanlığımda farklı markalara da şans veriyorum. Daha önce Hindistan Cevizi ve Aloe Vera içerikli duş jellerini, kil maskesini, el kremlerini kullandığım Dermokil markasının, Tüm Saçlar İçin Etkili Bakım Kompleksi Şampuan' ını denedim bu sefer de.
Dermokil Therapy Bakım Kompleksi Şampuan, bileşimindeki 15 farklı aminoasit, gliserin, keratin, vitamin B5 ve kil sayesinde Esneklik, Kökten Uca Bakım, Nemlendirme, Güçlendirme ve Yapılandırma olmak üzere 5' li etki vaat ediyor. Ayrıca kırıkları onarmaya ve kırık oluşumunu önlemeye ve de saçların hızlı uzamasını desteklemeye de yardımcı oluyor.
500 ml ebatlı şampuan tüp saç tiplerinin kullanımına uygun olup Dermatolojik, Koruyucu Etkinlik, Ağır Metal Analizi, Mikrobiyolojik olarak test edilmiş. ( Test bilgileri Dermokil web kaynaklı alınmıştır )
Beyaz homojen bir görünümü olan şampuan ıslak saça, saç diplerine masaj hareketleri yaparak uygulanıyor, 1-2 dakika saçta beklettikten sonra durulanıyor.
İlk kez kullandığım şampuanlarda, şampuanın saçımda kalıntı bırakmaması, kepeklenme yapmaması ve derinlemesine temizlemesi benim için önemli kriterlerdir. Dermokil Therapy Bakım Kompleksi Şampuan bu anlamda sıkıntı yaşamadığım bir ürün oldu. Ayrıca saçlarıma yumuşaklık verdi. Şampuanın kokusu da hoşuma gitti. Saçımda kırık olmadığından bu vaadi üstündeki etkisini yorumlayamayacağım. Fakat genel anlamda hem temizlemesi, hem kokusu hem fiyatıyla beğendiğim bir şampuan oldu. İkamet ettiğim Hakmar isimli bir marketten 12.95 TL' ye 2' li avantajlı paket olarak aldığım şampuanın şu an kendi web sitesinde tekli satışı bu rakam. Şu sıralar 2. paketi bitirmek üzere olduğum şampuanı yine böyle uygun ve avantajlı paket olarak görürsem yedekleyeceğim..
yeşimlehertelden