Pantene 3 Dakikada Mucize Saç Bakım Kremi

Saç bakımında şampuandan sonra en sık kullandığım ürünlerden biridir saç kremleri. Birçok markanın, saç yapıma ve ihtiyacına yönelik ürünlerini kullanmışımdır ama en çok kullandığım marka sanırım Pantene olmuştur. Daha önce Aqua Light İki Fazlı Anında Bakım Yapan Saç Spreyi ve Pro-V Yağ Terapisi Argan Yağlı Saç Bakım Yağı' nı kullandığım markanın bu sefer de 3 Dakikada Mucize Krem serisinden Saç Dökülmelerine Karşı Koruma Saç Bakım Kremi' ni denedim.
Bakım kürleri ile zenginleştirilmiş Pro-V formüllü krem, anında emilerek saçı yağlandırmadan güçlendirmeye, koparak dökülmeye meyilli kırılgan saçları, sağlıkla parlayan saçlara dönüştürmeye yardımcı oluyor.
Normal şampuanlama sonrası fındık büyüklüğünde krem, ıslak saça ve saçın tamamına masaj yaparak uygulanıp birkaç dakika bekletildikten sonra durulanarak kullanılıyor. 200 ml tüp ebatlı ambalaja sahip krem, tüm saç tiplerinin günlük kullanımına uygun olarak üretilmiş.
Kremin orta akışkan bir yapısı var. Kokusu çok güzel. Saç dibinden ucuna kadar uygulandığında yumuşatıcı etkisi kendini hissettiriyor hemen. Durulama ve kurulama sonrası yağlı görünüm bırakmıyor. Tarama sırasında da saçların kolay taranmasını sağlıyor. Yalnız burada dikkatinizi çekmek istediğim şey, krem hormonal, mevsimsel ya da yaşa bağlı saç dökülmelerine karşı değil sadece zayıf, cansız, kırılgan saçların koparak dökülmesinin önüne geçmek için kullanılıyor. Sene başında Rossmann Mağazası' ndan indirimli 10.99 TL' ye aldığım kremi, saçlarımı yumuşatma ve kolay taranmasına yardımcı olma anlamında başarılı buldum ben. İndirimde gördüğümde tekrar alabileceğim bir ürün oldu benim için.
yeşimlehertelden