Otacı Gül Kürü % 100 Doğal Gül Suyu Yüz Spreyi


Cilt bakımı rutinimde, cilt yapıma uygun yüz temizleyici ve kırışıklık karşıtı ürünler kadar tonik kullanımına da özellikle son 5-6 aydır özen gösteriyorum. Daha önce Ferahlatıcı Güllü Su' yunu kullandığım Otacı markasının bu sefer de Gül Kürü serisi % 100 Doğal Gül Suyu Yüz Spreyi' ni denedim.

%100 doğal Isparta Güllerinin suyunu içeren Gül Suyu Yüz Spreyi, tüm cilt tipleri için uygun olup; yüzü ferahlatıcı, tazeleyici ve nemlendirici özellikleriyle gün boyu kullanılabildiği gibi aynı zamanda da makyaj sonrası taze bir bitiriş için de kullanılıyor.
Cildi nemlendirmeye yetecek kadar sıkılan ve durulanmayan sprey, Boyar Madde, Sentetik Esans, Aroma, Parfüm, Alkol, Paraben, Silikon, Mineral Yağ ve Hayvansal Madde içermiyor.
Aslında Otacı' nın bu Yüz Spreyi ile ilgili yazılacak pek birşey yok. Tonik olarak kullandığım sprey, vaatlerindeki tazeleyici ve nemlendirici özellikleri yerine getiriyor. Yoğun olmayan ve baymayan hafif  gül kokusu cildi ferahlatıyor. Sprey başlık olması kullanımı kolaylaştırıyor. İçeriğinin doğal olması güven veriyor. 50 ml.lik boyu ile çantada kolaylıkla yer kaplamadan taşınıyor. Bu özelliklerde bir ürün arayışında olanlar Otacı Gül Kürü % 100 Doğal Gül Suyu Yüz Spreyi' ne de bir baksın derim..
yeşimlehertelden