Golden Rose Mat Metalik Kalem Ruj

Kozmetik sektöründe firmalar her sene farklı bir seri çıkartıyorlar piyasaya. Mesela yanlış hatırlamıyorsam 2017 senesinin en ses getiren makyaj ürünlerinden biriydi bu metalik görünümlü mat rujlar. Özellikle Golden Rose markasının Metals serisi Matte Metallic Lip Crayon kalem rujları o dönem olduğu kadar günümüzde de popülerliğini devam ettiriyor..
Metalik ve mat görünümü birlikte sunan Mat Metalik Kalem Rujlar, içeriğindeki yoğun metalik sedefler ve özel pigmentler sayesinde uzun süre kalıcı olması ve de içeriğindeki Shea Yağı ve E vitamini ile dudakları kurutmayan özellikleriyle öne çıkıyor. 

Bir Türk firması olan Erkul Kozmetik bünyesindeki Golden Rose' un Mat Metalik Kalem Ruj serisinde, pembeden kırmızıya, şeftali tonlarından lilaya uzanan 10 farklı renk seçeneği var. Kalem rujların bendeki rengi 07 numara. Açıldıktan sonra 18 ay kullanım ömrü olan, dermatolojik olarak test edilmiş rujlarda paraben bulunmuyor.  
Sürümü oldukça kolay ve formu yumuşak yapılı ruj, dudakta kurutma yapmıyor, yapışkan his bırakmıyor. Vaatlerindeki gibi etkili bir nemlendirme veriyor. Tek katta güzel bir kapatıcılığı olan rujun kalem formunda olması uygulamayı kolaylaştırırken hem dudaklara çerçeve yapılıyor hem de çerçevenin içi dolduruluyor. İlk sürüldüğünde etkili bir metalik görünüm veren ruj, bu ışıltısını çok uzun koruyamıyor. Yeme, içme, dudakların birbirine değmesi ile beraber metalik yapı, yerini mat görünüme bırakıyor. Bir de bulaşıcılığı var tabi, dudaklarınızın temas ettiği her şeye rengini bulaştırıyor. Fakat dudakta kaldığı süre uzadıkça rengini bulaştırma da gittikçe silik hal alıyor. Kalıcılık konusunda kusur bulamadım bu renge. Çünkü renk yoğunluğu azalsa bile, ton koruyuculuğunu devam ettiriyor. Neyse lafı çok uzatmadan...Golden Rose web sitesinde 21.75 TL satış fiyatı olan Metals serisi Mat Metalik Kalem Ruj' u ben Carrefoursa Kadınlar Günü indiriminden yarı fiyata yani 11.87 TL' ye almıştım. İndirim döneminde denk gelirsem 05 numarasını da alacağım kadar sevdim bu seriyi...
yeşimlehertelden