Radisson Blu Hotel Vadistanbul Tanıtım Daveti

Geçen hafta değerli blogger arkadaşım sevgili Şafak' ın Dünyası blogunun güzel sahibesi Şafak' ın düzenlediği ve basın mensubu Gönül Yıldırım Hanımefendi' nin organize ettiği, kapılarını henüz 1 şubat itibariyle misafirlerine açan, Sarıyer / Ayazağa' da bulunan Vadistanbul projesinin parçası Radisson Blu Vadistanbul Hotel tanıtım davetindeydim, yine birbirinden değerli ve aktif blog yazarı blogger arkadaşımla beraber..
Davet detaylarına geçmeden önce AVM, Hotel, Residences, Ofis ve Konut gibi çok büyük bir karma proje olan Vadistanbul Radisson Blu Hotel, iç mimarisi, özellikle geniş ve ferah lobisi, yemek salonu ve dinlenme alanıyla daha ilk girişte beğenimi kazandı, onu yazayım hemen..
Kahvaltıyla başlayıp otelin odaları, toplantı salonları, 2 bin metrekare alana sahip olan SPA & Fitness Merkezi gezisi ile biten gün detaylarıyla sizi baş başa bırakıyorum.
Davet, Şef Mustafa Özkan Beyefendi ve ekibinin görsel sunumuyla gözlerimize ve lezzetleriyle de midemize ziyafet çektiren kusursuz kahvaltı servisiyle başladı. 
Davette, sevdiğim ve birlikte olmaktan keyif aldığım blogger arkadaşlarım ile kahvaltımızı yine hoş sohbet eşliğinde yaptık.
Yukarıdaki fotoğrafta davete katılan blogger arkadaşlarım; ( ayaktakiler ) Beğendim Paylaştım sevgili Şerife, gazeteci sevgili Gönül Yıldırım, bendeniz Yeşimle Her Telden, ( oturanlar ) Emel' in Mutfağı sevgili Emel, Yasemin Kokulu Bir Hayat sevgili Yasemin, Şafak' ın Dünyası sevgili Şafak ve en önde Marinden Tarifler sevgili Leyla..
Zemin katta bulunan ve tamamen yerel malzemelerle uluslararası mutfağın en lezzetli ürünlerini sunan All Day Dining Restaurant' ın açık büfe menüsü hem çok zengin hem çok lezizdi.. 
Kahvaltıdan sonra Gelir ve Rezervasyon Müdürü Sayın Gökçe Nuhoğlu eşliğinde hem otel gezisi yaptık hem de otel ile ilgili detaylı bilgi edinmiş olduk.. Artaş İnşaat, İnvest İnşaat ve Evyap ortaklığıyla Ayazağa' da eski Evyap Sabun Fabrikası arazisi üstüne 32.000 m² lik alana inşa edilen Vadistanbul projesi kapsamında, Türkiye' nin ilk Havaray' ı, Vadistanbul için hayata geçirilmiş ve şehrin Metro ağına doğrudan özel bağlantı sağlanmış. Yeni havalimanına yakın bir noktada konumlanan Vadistanbul, TEM ve E-5 Otoyollarına kolay ulaşım imkanıyla da dikkatleri çekiyor.  
İnşasına 2018 senesinde başlanan, 8 ay gibi kısa bir sürede inşa çalışmaları biten ve bu yılın Şubat ayında kapılarını açan Radisson Blu Hotel Vadistanbul' un, şehir veya orman manzaralı, konforlu 193  odası, son teknolojik teknik ekipmanlar ile donatılmış '' gün ışığı '' alan 7 benzersiz toplantı salonu ve balo salonları, 3. katında Belgrad Ormanı manzarası eşliğinde 2 bin metrekarelik SPA & Fitness Merkezi ile birbirinden eşsiz lezzetlerin sunulduğu dünya mutfağı bulunuyor. 
Otelde 30 m² lik Standart, 37 m² lik Superior, 50 m² lik Premium, 55 m² lik Junior Suite, 70 m² lik Suite ve 2 yatak odalı oldukça geniş Presidential Suite olmak üzere 193 oda bulunuyor. Odalarda kablosuz internet, kasa, TV üzerinden ekran yansıtma, çay kahve ekipmanı ve minibar standart hizmetlerden..
15 kattan oluşan ve kompleksin tamamının zemin üstünde bulunduğu otelin 5. ve 15. katları oda katları olarak düzenlenmiş. Otel misafirleri kendilerine verilen oda kartlarıyla sadece kendi katlarına ve ortak kullanım alanlarına geçiş yapabiliyorlar asansörle..
Otelin 13. katında bulunan Business Lounge, Exclusive ve Suit misafirlere özel bir alan. 17.00 / 19.00 saatleri arası servisin olduğu, 24 saat kullanıma açık alanın teras manzarası görmeye değer..
Otelin 3. katında yer alarak orman manzarası eşliğinde spa ve spor yapma ayrıcalığı sunan Vadi Clup SPA & Fitness 2 bin metrekare alana sahip. Aletli pilatesten spinning bisiklete, zumbadan su jimnastiğine kadar her alanda hizmet veren Vadi Club' un tecrübeli bir eğitmen kadrosu bulunuyor. 
Bu alanda; tam donanımlı fitness merkezi, masaj ve cilt bakım odaları, buhar odası, sauna, kadınlara ve erkeklere özel ayrı alanlarda hamam, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu yer alıyor. 
Bu keyifli otel gezisinden sonra, açılışı çok kısa bir süre içinde gerçekleşecek Radisson Blu Residences Genel Müdürü Sayın Nihan Sıcakkanlı ve Radisson Blu Hotel Genel Müdürü Sayın Atakan Altuğ ile Vadistanbul karma projesi ile ilgili bir toplantı yaptık..
Otel hakkında bilgi veren Radisson Blu Hotel Vadistanbul Genel Müdürü Atakan Altuğ şunları söyledi: '' Artaş Grubu' nun 40 yıllık otel tecrübesi ile Radisson Hotel Group' un 109 yılı aşkın tecrübesini birleştirerek, Türk turizmine modern tasarıma sahip bir oteli kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. İstanbul' un artan turizm potansiyeline katkı sağlamaya devam ederek, Türk misafirperverliğinde sunduğumuz hizmetimizle, konuklarımızın anılarında izler bırakıyoruz. Alışveriş, şehir turu, havaalanları ve şehrin iş merkezlerine kolayca ulaşım sağlanan otelimiz, şehir veya orman manzarasında konforlu bir konaklama sunuyor '' dedi..

Otel gezisi, toplantı derken arada kendimize de ufak çay / kahve molaları verdik tabi..Bu molaları Şef Mustafa Özkan Beyefendi' nin özel hazırladığı beyaz çikolata, tahin, fıstık ve badem içeren çikolatalarıyla tatlandırdık. 
Tabi bu kadar da değil..Kahvaltıyla başlayan, otel gezisi ve toplantı ile geçen davetin sonunda Sauna, Türk Hamamı ve Kapalı Yüzme Havuzu ile günün yorgunluğunu da attık..Sevdiğim ve bir arada olmaktan keyif aldığım blogger arkadaşlarımla birlikte yine çok güzel bir gün oldu benim adıma. Misafirperverlikleri, leziz ikramları, kusursuz servis ve hizmetleri için Vadistanbul Radisson Blu Hotel' e..davet organizasyonu ile ilgili tüm detaylarla bizzat ilgilenen Sayın Gönül Yıldırım' a..ve tabi nazik daveti için kıymetlimisssss Şafak' a çokkkkkk teşekkür ediyorum...
yeşimlehertelden