Temizlikse.. Vissmate Yeter

Malum, 2 çocuklu bir evde temizlik hiç bitmez. Her gün bir kabası alınır yüzeylerin. Bir de dip, kıyı, köşe derinlemesine temizlik zamanım vardır ki, o da pazartesidir. İşte o zaman temizlik için gerekli tüm temizleyici ürünler elimin altında olur. Tıpkı Vissmate gibi..
Ürünlerden bahsetmeden önce, ilk olarak Vissmate firmasına özenli gönderimleri için teşekkür ederim. Ürünleri hem sert karton koliye koymuşlar hem de ambalajları kapak kısımları da ayrıca korumalı olmak üzere güzelce paketlemişler. Firmanın ambalajdaki hassasiyetinden sonra gelelim ürünlere; 
Vissmate Beyaz Sabun Kokulu Doğal Sıvı Arap Sabunu 
Bitkisel yağlardan üretilen doğal Sıvı Arap Sabunu, evde tüm yüzeylerin temizliğinde kullanılabilen sağlıklı ve doğa dostu bir ürün. Temizleme gücünü içinde barındırdığı bitkisel özlerden alan Sıvı Arap Sabunu özel geliştirilmiş güçlü formülü sayesinde hem hijyenik temizlik ve hem de eşsiz parlaklık sağlıyor. Tamamen doğal yağ ve sabun bazlı olan Arap Sabunu, soğuk suda bile hızlı bir şekilde karışıyor ve köpürüyor. Her tür zemin, duvar, halı, koltuk, mutfak ve banyo gibi alanlarda kullanılabiliyor.
Vissmate Sirkeli Sprey 
Doğal sirke asidinden üretilen Sirkeli Sprey, evin her yerinde kullanabilen doğal ve çevreci bir temizleyici. Formülündeki güçlü sirke özleri ve köpüklü içeriği sayesinde kireci, sabun artıklarını, su lekelerini, yağı ve inatçı kirleri derinlemesine temizliyor, yüzeylerde maksimum hijyen sağlıyor. İçeriğindeki sirke ve limon karışımı kötü kokuları yok ediyor, ortamlara uzun süre ferahlık veriyor. Mutfak ve banyoda tüm alanlarda ve cam yüzeylerde kullanılabiliyor.
 Vissmate Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyici
Eşsiz beyaz sabun kokusu ve yeni nesil güçlü formülü sayesinde evin genel temizliğini yaparken, kirleri kolayca temizliyor, kalıcı nostaljik parfümüyle uzun süreli ferahlık sağlıyor. Fayans, mermer, taş, ahşap, parke, laminant, cam, ayna gibi sert yüzeyler ile silinebilir banyo ve mutfak yüzeylerinde kullanılabiliyor.
Vissmate Beyaz Sabun Kokulu Doğal Sıvı Arap Sabununu ve Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyiciyi daha önce de denemiştim. Sıvı Arap Sabunu parke ve fayans üstünde iz ve yapışkanlık bırakmadan lekeleri güzel temizledi ve parkelerin biraz daha parlak görünmesini sağladı. Amerikan oda kapılarını da hafiften cilalıymış gibi parlattı. Yüzey Temizleyici ise yoğun beyaz sabun kokusu ile beni mest etti. Sirkeli Spreyi ilk kez kullandım. İlk olarak mutfak evye ve bataryasında denedim. Evyede oluşmuş kireç ve su lekelerini zahmetsizce giderdi, bataryayı bir güzel parlattı. Mutfak tezgahında hijyenik bir temizleme yaptı. Sirkeden ziyade limon kokusunun daha baskın olmasıyla hafif bir ferahlık da verdi mutfağa. Kullandığım bu ürünlerinin hepsi benden geçer not aldı Vissmate firmasının. Ev temizliğine dair geniş temizlik ürünleri çeşitliliği bulunan markanın tüm ürünlerine göz atmak isterseniz Vissmate sayfasına bakabilirsiniz..
yeşimlehertelden