Myra Gold Altın Yüzük Modelleri

Biz kadınların en çok sevdiği ziynet eşyaları içinde şüphesiz altın takıların yeri apayrıdır. Küpe, kolye, yüzük, bilezik, bileklik..Şahsen benim yüzüklere karşı ayrı bir ilgim vardır. Hazırda Anneler Günü de yaklaşıyorken ben de bir fikir olabilir düşüncesiyle Myra Gold Altın Yüzük Modelleri' nden seçtiğim bazı modelleri paylaşmak istedim sizinle.. 
AQUAMARİNE TAŞLI ALTIN YÜZÜK
ALTIN PEMBE KUVARS TAŞLI YÜZÜK
Kusursuz bir işçilikle yapılan altın yüzük modelleri, şıklığı, zarafeti, kalitesi ve stiliyle sizi de etkileyecektir eminim ki. Her zevke ve keseye hitap eden modeller arasında koleksiyon ürünleri, 14 ayar, özel kesim, yarı değerli taş gibi seçenekler de bulunuyor.
FİYONKLU RENKLİ TAŞLI ALTIN YÜZÜK
ALTIN TASARIM İNCİ YÜZÜK
Elbette evlenecek olan ya da evli olan çiftleri de unutmadım..Evlilik, söz, nişan alyansı modellerinin geniş yelpazesinden 1-2 tane de sizin için ekledim seçimime..
DAMLA DETAY ALTIN ZARİF YÜZÜK
ZARİF ALTIN TAMTUR YÜZÜK
Klasik model sevenlerin yanında daha otantik, spor, maskülen, bohem tarza uygun yüzük modelleri de var seçimimde..
ALTIN TIRNAK YÜZÜK
ALTIN MELEK YÜZÜK
Hem günlük hayatta hem özel davetlerde şıklığınızı tamamlayacak o kadar çok alternatif var ki Myra Gold Altın Yüzük Modelleri içinde. Fiyatları her keseye uyacak şekilde olan Myra Gold' da ayrıca %100 güvenli alışveriş, kapıda ödeme, 3 yıl garanti ve ücretsiz kargo avantajları da bulunuyor. Sadece Anneler Günü için değil Sevgililer Günü, Doğum Günü, Yıldönümü gibi özel günlerde de sevdiklerinize hediye olarak alabilirsiniz bu şık ve zarif tasarımlı modellerden..Hali hazırda şu sıra Myra Gold Altın Yüzük Modelleri' nde  %30 indirim de varken diğer modellere de bir göz atmanızı tavsiye ederim..

yeşimlehertelden