Diadermine Micellar Yüz Yıkama Jeli Arınma Zamanı

Günümüzde kozmetik firmalarının ürün içeriklerini, yavaş yavaş daha temiz hale getirme çalışmaları sanırım en çok biz tüketicileri ilgilendiriyor. Cilt temizliği ve bakımında uzun yıllardır birçok ürününü severek kullandığım Diadermine markasının temiz içeriğe doğru adım atması diğer firmalara da örnek olur umarım, diyerek şu an 2. tüpünü bitirmek üzere olduğum Micellar Yüz Yıkama Jeli, karma ve yağlı ciltler için Arınma Zamanı' ndan bahsetmek istiyorum bu yazımda.
Öncelikle şu MİCELLAR ( Okunuşu: Misılır / Türkçesi Misel ) meselesine bir açıklama getirelim. MİSEL SULAR, cildi makyajdan temizleme; yağdan, kirden derinlemesine arındırma; yüz ve göz makyajını tek temizleyici ile temizleme etkilerine sahip, hidrofil (suyu seven) ve lipofil (yağı seven) içerikli bileşiklerdir.
Sürekli parlayan, büyük gözeneklere sahip, karma ve yağlı ciltlere uygun Diadermine Micellar Yüz Yıkama Jeli de, arındırıcı Beyaz Çay Yaprakları ve sebum düzenleyici Acnacidol içeriği ile hem makyajı çıkarmak ve hem de cildi derinlemesine temizlemek için formüle edilmiş.

Islak elle tüm yüze masaj yaparak sabah ve akşam uygulanıp su ile durulanan, paraben, sülfat, renklendirici ve mineral yağlar içermeyen, dermatolojik olarak test edilmiş 150 ml ebatlı jel, cildi kir ve kalıntılardan derinlemesine temizleme ve arındırma, makyajı cilde zarar vermeden gözler dahil tüm yüzden temizleme, arınmış ve doğal bir görünüm sağlama, kurutmadan cildin doğal pH değerini koruma gibi vaatler sunuyor.
Renksiz ve jel yapılı temizleyicinin belli belirsiz, hafif ferahlık hissi veren bir kokusu var. Yoğun ve ağır makyaj yapan biri olmadığımdan sadece hafif yapılan makyaj üstünde, özellikle yüz temizleyici bir sünger ile uygulandığında, yüzeysel olarak makyaj kalıntılarını güzel temizlediğini yazabilirim. Yüz temizliği için de yine temizleyici bir sünger yardımıyla uygulanırsa, derinlemesine temizleme, arındırma, yağlı ve parlak görünümü giderme konularında vaatlerini yerine getiriyor bu yüz yıkama jeli. İçeriği de nispeten temiz oluşuyla güven verdi bana. Tek sıkıntı normal satış fiyatının 33 TL civarı olması. Şu an 2. tüpünü de bitirmek üzere olduğum Diadermine Micellar Yüz Yıkama Jeli' ni aralık ayı yeni yıl indirimlerinde Gratis' ten % 50 indirimli 16.50 TL'ye almıştım. Böyle bir indirime denk gelirsem 3. tüpü de almayı düşünüyorum..Yağlı ve Karma Ciltler için Arınma Zamanı haricinde Normal Ciltler için Canlandırıcı Dokunuş, Kuru ve Hassas Ciltler için Kusursuz Yumuşaklık çeşitlerinin de olduğu Micellar serisine, indirimli dönemlerde şans verilebilir bence..

yeşimlehertelden