Inglot AMC Brow Liner Gel / Kaş Jeli

Yüz ifademizi belirginleştiren bölgelerden biri olan kaşlarda, zamanla yaşa, kullanılan kozmetik ürünlere bağlı dökülmelere ve de yanlış alımlar sonucu oluşan şekil bozuklarına karşı kapatıcı ve doldurucu özellikli kaş kalemleri, farları ve maskaralara alternatif olacak, Inglot AMC Brow Liner ürün denemesi var blog sayfamda bugün.
Inglot AMC Kaş Jeli, suya dayanıklı formuyla kaşların arasını doldurmak, rengini öne çıkarmak ve kaşlara özel bir kontür vermek için kullanılan bir ürün. Besleyici seramidlerle zenginleştirilmiş formülü ile kaşlara, kalıcı bir etki, pürüzsüz ve keskin bir görünüm veriyor.
2 gr ağırlıktaki kaş jeli hipoalerjenik bir ürün. Açıktan koyuya doğru 11 / 22 numaralar arası ton seçenekleri olan jelin bendeki koyu kestane / siyah yapılı 20 numaralı rengi.
Kaş jelinin renginin net görülmesi için oldukça yoğun kullandım ben. Normalde kaşlarıma uyguladığımda daha silik sürüyorum.
Kıvamı oldukça yumuşak olan kaş jeli uygun bir kaş fırçası ile uygulandığında kolay sürülüyor. Sürüldükten kısa bir süre sonra sabitleniyor ve çabuk kuruyor. Yoğun kullanılırsa vurgulanmış, hafif kullanılırsa doğal bir görünüm veriyor. Kaşlardaki boşlukları başarılı bir şekilde dolduruyor ve kaşların şekilli olmasını sağlıyor. Kaş jelinin en büyük özelliği akma, bulaşma yapmaması ve kalıcı olması. O kadar ki, yukarıdaki 2. fotoğrafta göreceğiniz üzere makyaj temizleme mendili ile defalarca silinip temizlenmesine rağmen rengini bırakıyor yine de. Satış fiyatı 60 TL olan ürün bana firma tarafından gönderilmişti. Fiyat bana göre yüksek böyle bir ürün için. Ama şahsi fikrimi sorarsanız kalite bu fiyata değiyor..
yeşimlehertelden