Nays Collection Lansman Ürünleri

Nays Collection İstanbul Lansmanı nda lanse edilen, markanın hem daha önce kullanıp memnun olduğum hem de yeni tanıştığım ürünlerini yazayım..
Erkek Kadın Parfümü ( Men & Women Parfumes )
Kozmetik sektörüne kadın ve erkek parfümleri ile giren Nays Collection, bilinen açık parfümlerde var olan kalıcılıktan ziyade kaldıkça ağırlaşan koku olayını, bu parfümlerde kullanılan yüksek kalite üretimle ortadan kaldırmış. Erkek / Men )  kokusunda: Bergamot, limon, yeşil yapraklar, ağaç ve amber..( Kadın / Women ) kokusunda: Turunçgiller, yeşil yapraklar ve baharat notaları kullanılmış.
Eau De Toilette Numara Serisi ( Series of Numbers )
Dünyada en çok tercih edilen ve klasikleşen parfümlerin muadillerinin baz alınarak üretildiği numara serisinde, 29 kadın ve 19 erkek olmak üzere toplam 48 koku seçeneği bulunuyor. Daha önce Two / 2 ( Burberry My Burberry ) kadın ve Twelve / 12 ( Hugo Boss Boss ) erkek kokusunu kullandığım numara serisinde bu sefer;
Six / 6 Man ( Chanel Bleu De Chanel ) Tepe Notası: Turunçgil Harmanı / Kalp Notası: Yasemin, Greyfurt, Limon, Vetiver, Nane / Dip Notası: Pembe Biber, Sedir, Tütsü..
Eighteen / 18 Women ( Giorgio Armani Si ) Tepe Notası: Siyah Frenk Üzümü / Kalp Notası: Frezya, Mayıs Gülü / Dip Notası: Vanilya, Paçuli, Değerli Odun Harmanı notalarından oluşan muadil kokularını kullanacağım..
NOT: Koku notaları orijinal parfüm bilgilerinden alınmıştır.
Parfümlü Esans Yağları ( Parfume Essence Oil )
Muadil parfümlerin kokuları esas alınarak üretilen Parfume Essence Oil'de de 48 koku seçeneği var. Bilye uçlu başlığıyla özellikle boyun ve bilek bölgesinde ısı değişimi olan yerlere uygulanması önerilen yağlar, 10 ml., alkolsüz ve %100 esans içeriyor. Erkek kokusu olan 8, Christian Dior Dior Sauvage; Kadın kokusu olan 7, Carolina Herrera Good Girls parfümlerinin muadil kokularının esansları.
Aloe Vera Özlü Parfümlü Islak Havlu ( Aloe Vera Extract Wet Towels With Parfume )
E vitaminli, paraben ve alkol içermeyen ve ph değeri 5,5 olan ıslak havlular hijyenik olup mikrobiyolojik olarak test edilmiş. Yumuşak, kalın, esnek formlu havlular; cildi temizliyor, nemlendiriyor ve de besliyor. Paket içinde 72 adet ıslak havlu bulunuyor. 
Parfümlü Islak Havlu ( Wet Towels With Parfume )
Yumuşak, kalın, esnek formda bulunan, pH değeri 5.5 olan ıslak havlunun hafif ve hoş bir parfüm kokusu var. Vitamin E ile cildi temizleyip nemlendiren, alkol & paraben içermeyen, hijyenik olup mikrobiyolojik test edilen ıslak havlular paket içinde 72 adet olarak satışta.
Makyaj Ve Cilt Temizleme Mendili ( Makeup Purifying Wipes )
Suya dayanıklı göz ve dudak makyajı için arındırıcı özelliği olan makyaj ve cilt temizleme mendilleri alkolsüz. Hijyenik ve mikrobiyolojik test edilen mendillerden paket içinde 20 adet bulunuyor. Detaylı yazımı Nays Collection Makyaj Ve Cilt Temizleme Mendili linkinden okuyabilirsiniz.
Ayakkabı Temizleme Ve Parlatma Mendili ( Shoe Polish Wipes )
Nays Collection markasının günlük hayatı kolaylaştıracak yeni ürünü ve Türkiye' de ilk olan Ayakkabı Temizleme Ve Parlatma Mendili; deri ve rugan ayakkabılarda eşsiz parlaklık sağlarken spor ayakkabılarda da derinlemesine temizlik yapabiliyor. Üstelik tek bir mendille..
Oksijen Kabarcık Maskesi ( Oxygen Bubble Mask )
Anında oksijen bakımından zengin köpüğe dönüşen ve oksijen ile cilde canlılık kazandıran maske, sabun içermeyen ve tahriş etmeyen hassas temizleyici maddeler sayesinde cildi kurutmadan, derinlemesine temizliyor. Oksijen köpüğü cilde derinlemesine işleyerek, gözeneklerin içindeki makyaj, kir ve yağ kalıntılarını, siyah noktaları ve ölü deri hücrelerinin giderilmesini destekliyor, cildi besliyor, arındırıyor ve nemlendiriyor. Bubble maskesinin Papatya, Aloe Vera, Lavanta ve Yasemin olmak üzere 4 çeşidi bulunuyor.  
Bamboo Oda Kokusu ( Bamboo Room Parfume )
Doğal bambu çubukları ile içindeki doğal yağlar içeren esans karışımını emerek ortama hoş bir koku bırakan Bamboo Oda Kokusu, şık tasarım şişesiyle de ev ve ofislerde dekoratif görünüm sağlıyor. Kokunun uzun süreli ve kalıcılığını sürdürmesi için arada çubukları alt üst etmek de yarar var.
Parfümlü Araba Kokusu ( Car Parfume )
Tek çeşit olarak üretilen Araba Kokusu, yumuşak ve hafif pudra kokulu ve kalıcı. 
Oje Silme Mendili ( Nail Polish Wipes )
Markanın henüz piyasaya çıkmamış, şu an imalat aşamasında olup yaklaşık 1 ay içinde satışta olacak yeni ürünü Oje Silme Mendilini ilk deneyenlerden biri oldum İstanbul Lansmanı sayesinde. Oje Silme Mendilleri pakette 20 adet olacak şekilde düşünülmüş. Tek mendil ile kırmızı, bordo gibi zor renklerin ve hatta 2 / 3 kat ojelerin bile 10 tırnaktan da kalıntı ve iz bırakmadan temizleneceği gibi de büyük bir iddiası var. Mendillerin en büyük özelliği asetonsuz olması ve içeriğindeki yağ ve kremle tırnakları ve tırnak etlerini yumuşatıp daha bakımlı görünmelerini sağlaması ve aromasıyla tırnaklarda hoş bir koku bırakması sanırım. ( Ürün demo olduğu için ambalajı yok henüz. Ben lansman sırasında firma sahibi İdris Bey' in anlattıklarına istinaden ürün notlarını aktardım )
Aşağıdaki kısa videoda Oje Silme Mendili'nin uygulanmış şeklini ve sonucu izleyebilirsiniz. 

Nays Collection markasının daha önce, kalıcılığını ve koku kalitelerini beğendiğim Muadil Parfümlerini, tek mendille etkili bir temizlik sağlayan Makyaj Temizleme Mendillerini ve günlük kullanıma uygun Islak Mendillerini kullanmıştım. Ayakkabı Temizleme Ve Parlatma Mendili deri ve rugan ayakkabıları temizlemede ve parlatmada oldukça başarılı. Bamboo Oda Kokusu herkesin methettiği kadar var gerçekten de, harika kokuyor. Tek numunesini kullandığım Oje Temizleme Mendili ise yakında oje sürenlerin yeni favorisi olmaya aday derim ben. Henüz kullanmaya fırsat bulamadığım Oksijen Kabarcık Maskesi ( Oxygen Bubble Mask ) yakın zamanda denenecek ve bir ürün yazısı da gelecek..

Nays Collection Türk firması olmasının yanında, yenilikçi ürün politikasıyla da sürekli ürünlerine yenilerini ekliyor. Firmanın ürünleriyle henüz tanışmadıysanız; ürünlerine Nays Collection web sitesi üzerinden, Cosmo Home ve n11 alışveriş sitelerinden ulaşabilir ve satın alabilirsiniz..

yeşimlehertelden