Nays Collection Kozmetik

Blog sayfamda yer yer kozmetik, güzellik, bakım ürünleri paylaşıyor olmama rağmen makyaj yapmayı çok sevmediğimden; sadece düğün, davet, etkinlik, kutlama gibi özel günler için makyaj yaptığımdan ve yaptığım o makyajı da çıkartma üşengeci olduğumdan, böyle durumlarda ise makyaj temizleme mendillerinin en azından makyajın üstten kabasını alma konusunda işimi pratikleştirdiğinden bahsederim. Makyaj temizleme mendili üreten firmalar üzerinde marka sadakatim olduğunu söyleyemem, dener, etkisini beğenmediğim olursa başka markaya yönelirim. Sevgili Sosyal Annem'in düzenlediği Bir Kadın Bin Hayat etkinliğinde benim yeni tanıştığım Nays Collection markası da yeni bir deneyim imkanı sundu bana bu anlamda.
15 yılı aşkın süredir sektörde olan, 2016 yılı başlarına kadar sektörün değişik alanlarında üretim yapan ve son 1 senedir kozmetik alanında faaliyet gösteren Nays Collection bir Türk firması. Marka bünyesinde; ıslak mendil, makyaj temizleme mendili, bambu oda kokuları, kadın & erkek trend muadil ürün parfümler, muadil koku esanslar ve yağlar bulunuyor.
Etkinliğimizde bizler için göndermiş oldukları ürünlere bir göz atalım mı?
Yumuşak, kalın, esnek formda bulunan, pH değeri 5.5 olan ıslak havlunun hafif ve hoş bir parfüm kokusu var. Ambalaj üstünde; vitamin E ile cildi temizleyip nemlendirdiği, alkol & paraben içermediği, hijyenik olduğu ve mikrobiyolojik test edildiği belirtilmiş. Paket içinde 72 adet ıslak havlu mevcut. 
Suya dayanıklı göz ve dudak makyajı için arındırıcı özelliği olan makyaj ve cilt temizleme mendilinin ambalajında; alkolsüz, hijyenik, mikrobiyolojik test edildiği açıklaması var. Paket içinde 20 adet hafif ve hoş kokulu ıslak mendil bulunuyor. Marka yöneticisi İdris Yıldırımcı etkinliğimizde bu makyaj temizleme mendilleriyle ilgili ilginç bir bilgi paylaşmıştı onu da ek olarak yazayım hemen: Mendilde istenilen performansı yakalayabilmek için 10.000 demo çöpe atılmış. Bu da burada dursun bilgi olarak.
Nays Collection Eau De Toilette / Kadın & Erkek Parfümler
Nays markasının koku kalıcılığı açısından iddialı olduğu ürünlerinden muadil parfümler. Etkinliğimiz sırasında Sayın İdris Yıldırımcı kalıcılığın 2 güne kadar sürdüğünü söylemişti. 60 ml. olan parfümlerin ambalaj tasarımı çantada taşımak için oldukça ideal. Muadil parfümlerden bende, Two ( 2 ) Burberry My Burberry kadın kokusu ve Twelve ( 12 ) Hugo Boss Boss erkek kokusu var. 

Burberry My Burberry, yağmur sonrası Londra bahçelerinin kokusunu anımsatıyormuş. Çiçeksi ve odunsu kokunun üst notalarında; tatlı bezelye ve bergamot, orta notalarında; sardunya, altın ayva ve frezya, alt notalarında ise Şam gülü ve paçuli bulunuyormuş. Ben direkt çiçeksi kokuları fazla sevmem ama işin içine biraz odunsuluk karışınca bu kokuya bayıldım diyebilirim. 

Hugo Boss Boss, çiçeksi &odunsu & turunçgil kokularını içeren parfümün üst notasında; elma, turunçgiller, orta  notasında; sardunya, connamon, karanfil, alt notasında ise sandal, vetiver, sedir, amber, misk bulunuyormuş. Bu kokuya da bayıldım. Hatta kendim bile kullanabilirim.

NOT: Koku notaları orijinal parfüm bilgilerinden alınmıştır.
Nays Collection muadil parfümler kadınlarda 29, erkeklerde 19 adet. Parfümlerde; Bulgari, Burberry, Calvin Klein, Carolina Herrera, Chanel, Christian Dior, Diesel, DKNY, Dolce Gabbana, Giorgio Armani, Gucci, Hugo Boss, Lacoste, Nina Ricci, Paco Rabanne, Tom Ford, Versace, YSL... gibi markaların değişik koku muadilleri bulunuyor.

İstanbul / Beyazıt'ta satış mağazası bulunan markanın web sitesinden de online alış veriş yapabilirsiniz. Bu bilgiyi de verdikten sonra; ıslak mendil ve makyaj temizleme mendilini henüz kullanmadığımı ama bendeki parfümünün kokusuna bayıldığımı, parfümleri uzun süre kalıcılık konusunda gerçekten başarılı bulduğumu, ıslak ve makyaj temizleme mendillerini de en kısa sürede deneyip blog sayfamda yazacağımı belirterek yazımı noktalayayım ben.. .

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWİTTER hesaplarımı beğenip, takibe almayı unutmayın olur mu?