Nivea Canlandırıcı Yüz Yıkama Köpüğü

Ürün çeşitliliğinde yüz, dudak, vücut, güneş bakım ürünleri olan Nivea' nın aklıma nedense ilk olarak el ve ayak bakım kremleri geliyor. Markanın yüz bakım ürünlerini ise kullandığım nadirdir. Mesela en son 1 sene önce Urban Skin Detox Yüz Yıkama Köpüğü' nü kullandıktan sonra bu sene ilk defa sırf cilt yapıma uygun ve fiyatı da çok ekonomik diye Nivea Canlandırıcı Yüz Yıkama Köpüğü' nü kullanmışım.
Yüz Yıkama Köpüğü' nün E Vitamini ve Hydra IQ ile zenginleştirilmiş formülünün '' Cildi derinlemesine ve nazikçe temizleme, doğal nem dengesini korumak için nemlendirme, cildi günlük kirden kolayca arındırma ve canlandırma '' özellikleri bulunuyor.
Normal ve Karma ciltlerin kullanımına uygun olan Yüz Yıkama Köpüğünün ciltle uyumu dermatolojik olarak test edilmiş. Günlük kullanıma uygun olan Köpük 150 ml ebatlı pompalı başlığa sahip. Kullanım sırasında anında köpüğe dönüşen ürün, yüz, boyun ve dekolte bölgesine masaj yaparak uygulanıyor ve suyla durulanıyor.

Ürünün içeriğinde Lotus Çiçeği Özü, Hidrojene Hint Yağı haricinde kalan kısım kimyasal bileşenlerden oluşuyor. 
Yıkama Köpüğünün, Nivea' nın kremlerinden aşina olduğumuz kendine has bir kokusu var. Pompalı başlığın oldukça geniş olan deliğinden ürün akışı çok kolay ve başlığın pompalanmasında herhangi bir zorlanma olmuyor. Köpüğün uygulanması ve ciltten durulanması da pratik. Köpük formdaki ürün cilde nazikçe uygulama yapıyor. Cildi temizlemesi, nemlendirmesi ve yumuşatması güzel. Fakat ekstra bir özelliği var diyemem. Günlük kullanımda sabah cildimi canlandırsın gece yatmadan önce de yağdan, kirden arındırsın niyetiyle kullanılabilecek bir ürün bence. Bu köpükle ilgili birçok yorum sitesinde sivilcelenme, kızarıklık vb gibi sorunlar yaşayanlar olduğunu okudum. Fakat benim karma/yağlı cildimde herhangi bir reaksiyona neden olmadı. Bir de sanırım artık bu ürün piyasada yok. Nivea' nın internet sayfasında bu ürünün yerine Canlandırıcı özellikli Saf Su Lotus Çiçeği olduğunu gördüm. Belki de benim kullandığım köpüğün yeniden formüle edilmiş halidir. Yüz Yıkama Köpüğünü Carrefoursa' dan aldığım dönem fiyatı 15.90 TL idi, indirimli 6.50 TL gibi bir rakama denk gelmişti.. Tabi şimdi bu fiyatlara ürün almak ne mümkün. Bu ürün birkaç internet alışveriş sitesinde 20 TL civarı bir fiyata satılıyor şuan. Yazımın başında da belirttiğim gibi bu ürünü hem cilt yapıma uyuyor diye hem de fiyatı indirimli diye almıştım. Aslında vaatlerini yerine getiren bir ürün olsa da çok önyargılı olmamakla beraber markanın yüz bakım ürünlerini sıklıkla kullanmayı tercih etmiyorum o yüzden bu köpüğü de özellikle tekrar alacağımı düşünmüyorum.

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım