Rituel De Beaute Kolajen Göz Çevresi Maskesi

 
Rituel De Beaute markası ile ilk tanışmam 2017 senesinde kullandığım Siyah Nokta ve Kir Temizleyici Burun Bandı sayesinde olmuştu. O günden beri de düzenli kullanırım siyah nokta bandını. Bunun yanı sıra denk geldiğimde farklı ürünlerini de deneyimlerim arada. Göz altı torbası, şişlik gibi problemli göz altı bölgem için uygun olan Kolajen Göz Çevresi Maskesi' ni de kaçıramazdım tabi ki.
Göz Çevresi Maskesi' nin '' Soft jel patch teknolojisi sayesinde göz altı torbaları, şişlikler, kırışıklıklar, yorgunluk izleri ve kaz ayağı gibi sorunlara karşı hızlı ve etkili çözüm sunma; Kolajen, E Vitamini, Yeşil Çay Özü ve tropik meyve içeren formülü ile de yoğun nem ve esneklik sağlama '' gibi özellikleri bulunuyor.
Ambalaj içinde toplam 30 adet, tek kullanımlık kağıt maske var. Bu da 15 kez kullanım imkanı veriyor. Ürünün kilitli ambalajı, her kullanım için maskelerin taze kalmasını sağlıyor. Güney Kore' de üretilen, dermatolojik olarak test edilmiş olan maske, temizlenmiş göz altı bölgesine ambalajın ön yüzünde gösterildiği şekilde yerleştiriliyor. 15-20 dakikalık bekleme süresinden sonra da çıkartılıyor. Maske günlük kullanıma ve tüm cilt tiplerin kullanımına uygun.
 
Maskenin içeriğinde Hidrolize Kolajen, E Vitamini ve Yeşil Çay Özü haricinde; Papaya Meyve Özü, Dut Özü, Okka Gülü Çiçek Suyu, Hidrojene Hint Yağı, Natto Sakızı, Beta Glukan, Pantenol, Gliserin, Hidroksi Etil Selüloz ( K ), Allantoin ( K ), Disodyum EDTA ( K ), Tokoferil Asetat ( K ), Fenoksietanol ( K ), Etilheksilgliserin ( K ) ve Klorfenesin ( K ) var.
*K / Kimyasal
Maskelerin içeriği birkaç kimyasal bileşen dışında oldukça iyi. Umarım kimyasalları daha da azaltabilirler. 30 adet, ped şeklindeki kağıt maskelerin her biri teker teker ıslaklığı yeterince emmiş olarak çıkıyor paketten. İnce yapılı kağıt pedleri birbirinden ayırırken biraz zorluk yaşadım ama tırnak ucuyla daha rahat ve kolay bir şekilde ayrılabiliyorlar. Maskeleri uygulaması çok pratik, göz altına hemen yerleşiyorlar. Fakat ne kadar düzeltirsem düzelteyim içinde hava boşluğu oluşmasına engel olamadım ben. Ambalajı buzdolabında muhafaza ettiğim için uyguladığım andan itibaren serinletici etkisi ile göz altı bölgemi rahatlattı maskeler. 15-20 dakikalık bekleme süresinin sonlarına doğru kağıt pedlerde kuruma da başlıyor. 

Uygulama sonrası göz altı bölgesi yumuşak ve nemli olduğundan daha sağlıklı ve bakımlı görünüyor. Bir süre düzenli kullandıktan sonra göz altı şişliklerinde de az da olsa etkisini gösteriyor. 15 günlük kullanım, göz altı torbası, kırışıklık, yorgunluk izleri ve kaz ayağı gibi problemleri gidermek için yeterli bir süre değil tabi ki, bu etkileri gözlemlemek için uzun süreli düzenli kullanmak gerekiyor. Kokusuz olan maskeler göz altı bölgemde kızarıklık veya kaşıntı gibi herhangi bir reaksiyona yol açmadı. File Marketleri' nden şubat ayında 10.50 TL' ye aldığım Rituel De Beaute Kolajen Göz Çevresi Maskesi' ni genel olarak sevdim diyebilirim. Fiyatı ile de makul bir ürün olan maskeleri buldukça yedekleyebilirim.

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım