Loreal Paris Elseve Komple Direnç Dökülme Karşıtı Güçlendirici Bakım Kremi

Birkaç senedir hormonal nedenlerden dolayı yaşadığım saç dökülmesi problemi için doktor kontrolünde bir süre bir takım ilaçlar kullanmıştım. Bunun yanında belki dökülmeye bir faydası olur diye saç bakım ürünlerinde de dökülme karşıtı olanları tercih etmeye başladım. Bir ümit kullandığım Loreal Paris Elseve Dökülme Karşıtı Güçlendirici Bakım Kremi de bunlardan biri oldu.
Zayıf ve dökülmeye eğilimli saçlar için saçı koparak dökülmeye ve kırılmaya karşı koruyan Bakım Kremi' nin; '' Arjinin, Vitamin B5 ve Biotin ile zenginleştirilmiş güçlü formülü ile ağırlık yapmayan koruyucu bariyer görevi görme, günün her adımında saçı koruma, güçlendirme ve tarama sırasında % 98.8 daha az kırılma sağlama '' özellikleri var.
200 ml ebata sahip Bakım Kremi durulanmıyor, kurutma ya da şekillendirme öncesi, ıslak veya kuru saçın boy ve uçlarına uygulanıyor. 

Kremin içeriğinde Arjinin, Vitamin B5 ve Biotin haricinde; Dimetikon, Amodimetikon ( her ikisi de silikon ), Trietanolamin, Behentrimonyum Klorit, Polikuaterniyum-4, İzopropil Alkol, Setrimonyum Klorür ( bunlar kimyasal bileşenler ) ve Varfarin ( kan sulandırıcı ) bulunuyor. İçerikte her ne kadar Arjinin, Vitamin B5 ve Biotin olsa da bu krem için masum içerikli diyemeyeceğim. 
Yıkama sonrası nemli saçlarımın uç ve boy kısımlarına uyguladığım akışkan yapılı bu bakım kreminin en belirgin özelliği harika tatlı parfüm kokusu oldu. Uygulama sonrasında saçlarımı kuruttuğumda bile kendisini hissettirdi bu koku. Markanın bu serisinden daha önce Arginine Direnç X3 Dökülme Karşıtı Şampuan' ı kullanmıştım, onun da kokusu harikaydı aynı bu krem gibi. Krem uygulandığı anda saçı yumuşatıyor, dolaşık saçları açıyor, saçların kolay ve zahmetsiz taranmasını sağlıyor, saçta ağırlık yapmıyor. Bir de ambalaj başlık deliği ürünün çıkışı için ideal büyüklüğe sahip. Bu krem ile ilgi yazabileceğim olumlu özellikler bu kadar. Kremin koparak dökülmeler üstünde etkili olduğu belirtildiği için benim hormonal dökülmelerim üstünde tabi ki bir etkisi olmadı. Kozmetik mağazalarında 28 TL raf satış fiyatı olan Dökülme Karşıtı Güçlendirici Bakım Kremi' ni içinde 3 farklı ürünün ( Maybelline Maskara, Loreal Bakım Kremi, Pure Line Kolonya ) bulunduğu Denebunu Exclusive Eylül kutusu sayesinde 34 TL' ye almıştım ben. Yani krem fiyatına 3 ürün kullanmış oldum. Kremi dökülme için değil de kokusu, saçı açması ve yumuşatması için tekrar kullanabilirim belki.

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım