Emotion Deodorant Sprey Serisi - YENİ

Bazı parfüm markaları vardır ya hani, değişiklik yapıp farklı kokular deneseniz de eliniz yine o markaya gider. Sanırım bunu ben de Emotion için yazabilirim rahatlıkla. Parfümlerini, deodorantlarını sıklıkla kullandığım markanın YENİ Deodorant Sprey serisini görünce almadan duramadım yine.
Bu YENİ Deodorant Sprey Serisi hem ambalajıyla hem de içerikte olmayanlarla dikkat çekiyor. 100 ml ebada sahip sprey başlıklı sert plastik şişedeki ürün, yumuşak renklerle ve sade tasarlanmış ambalaj dizaynıyla ön plana çıkıyor. 
Bu serinin en önemli özelliği ise Deodorant Sprey' lerde Paraben, Silikon ve Alüminyum bulunmaması. Sprey serisinden bende 3 farklı çeşidi var; Aqua Kiss, Love ve Ocean Fresh.

Emotion Aqua Kiss Deodorant
Mandalin, greyfurt, yasemin, odunsu gibi alt notalara sahip çiçeksi kokusu ile ferah ve taze bir kokuya sahip. ( Parfümünde üst notalarda: Bergamot, Kuş Üzümü ve Mandalina; orta notalarda: Şeftali, Yasemin ve Müge; alt notalarda: Misk, Amber, Paçuli ve Sandal Ağacı bulunuyor. )

Emotion Love Deodorant
Portakal çiçeği, misk, talk pudrası gibi notalara sahip çiçeksi ve pudralı kokusu ile bahar esintisi taşıyor. ( Parfümünde üst notalarda: Portakal Çiçeği, Pembe Biber; orta notalarda: Leylak, Sümbül, Salkım, Amber Çiçeği, Odunsu Notalar; alt notalarda: Pirinç Pudrası, Talk Pudra Akordu, İris, Misk bulunuyor. ) 
Emotion Ocean Fresh Deodorant
Üst notaların çiçek, meyve ve odunsu notalar ile harmanlandığı, ferahlık ve yumuşak bir tazelik veren kokusu var. ( Parfümünde üst notalarda: Şipre ve Frezya Aroması; orta notalarda: Yasemin, Müge ve Sedir Ağacı; alt notalarda: Misk, Amber, Vanilya ve Paçuli bulunuyor. )

Bu spreylerin Paraben, Silikon ve Alüminyum içermemesi haricinde ortak özellikleri; alüminyum içermeyen formüllerinin, doğal terleme yapısını etkilemeden ter kokusunu önlemesi, 48 saat koruma sağlamaları, pudrasız olup leke bırakmamaları. Emotion' ın bu yeni Deodorant Sprey serisini aralık ayı başında, A101 Mağazacılık' tan 14.95 TL' ye aldım. Bu üç çeşit kokudan Aqua Kiss turunçgil ve çiçek karışımı tatlı ve hafif bir kokuya; Love pudra kokusunu andıran yumuşak bir kokuya; Ocean Fresh ise baskın bir çiçek kokusuna sahip. Kokular çok yoğun ve ağır değil, kalıcılığı gün boyu olmasa da uzun süreli. Ter kokusunu bastırmada 48 saat etkili değil ancak günü kurtarıyor. Ben kokuların 3' ünü de beğendim ama favorim hangisi diye sorarsanız, LOVE derim..

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım