Garnier Nem Bombası Göz Altı Torbalarına Karşı Kağıt Göz Maskesi

Göz altı torbaları için çay, salatalık ve patates dilimi gibi uygulamalar en bilindik yöntemler olsa da günümün çoğunu ayakta geçirdiğimden bunları yapmak pek mümkün olmuyor. O yüzden gün içerisinde işlerimi aksatmadan kullanabileceğim pratik göz altı maskelerinden yararlanıyorum sıklıkla. Bu maskelerden en son, Garnier Nem Bombası Göz Altı Torbalarına Karşı Kağıt Göz Maskesi' ni kullandım.
Yorgun ve solgun görünen göz çevresine daha ferah ve aydınlık bir görünüm sağlayan Göz Altı Torbalarına Karşı Kağıt Göz Maskesi' nin, Portakal Suyu ve Hyaluronik Asit ile zenginleştirilmiş yağlı ve yapışkan his bırakmayan ultra hafif formülü, gözaltı torbalarının, koyu halkaların, göz şişkinliğinin görünümünü azaltma ve göz çevresine canlı bir görünüm kazandırma özelliklerine sahip. 
6 gramlık ambalaj içinde, tek kullanımlık bir çift kağıt maske bulunuyor. Kağıt maskeler ambalajın içinde bulunan solüsyonu bir hayli emmiş olarak çıkıyor. Hatta ambalaj içinde de fazlaca var bu solüsyondan. Kağıt maskeler, üstündeki koruyucu film çıkartıldıktan sonra göz altı bölgesine yerleştiriliyor. 15 dakika bekleme süresi sonunda maske çıkartılıyor.
Maskenin içeriğine göz attığımda Portakal Suyu ve Hyaluronik Asit haricinde Yeşil Çay olduğunu da gördüm. Garnier' in Skin Naturals serisi ürünlerinin ortak özelliği, doğadan gelen antioksidan ve aktif maddeler içermesi. Bu kağıt maskede de içerikte yer verilmiş bu maddelere. Bu beğendiğim özelliklerinden biri oldu. Kağıt maskenin hissedilir bir kokusu yok. Maskenin, uygulama sonrası -4°C serinletici etki verdiğinden bahsedilmiş ambalajda. Ben bu etkinin daha fazla hissedilir olması için maskeyi buzdolabında sakladım ( ki zaten ambalaj üstünde de bu tavsiye edilmiş ). Bu şekilde kullanım, göz altına çok daha yoğun bir serinlik hissi veriyor gerçekten de. Ben uygulama sonrası ambalaj içinde kalan solüsyondan çok ufak bir parçayı göz altıma sürüp, masaj hareketleriyle yediriyorum. Kağıt maske değil ama solüsyon göz altında biraz yapış yapış his bırakıyor. Garnier' in daha önce kullandığım Göz Şişkinliğine Karşı Kağıt Göz Maskesi gibi bu maskesi de göz altına aydınlık, ferah, canlı bir görünüm vermede başarılı oldu. Fakat gözaltı torbalarının, koyu halkaların, göz şişkinliğinin görünümünü azaltmada aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Tek kullanım için böyle bir etki beklemek çok iyimser bir tablo olurdu sanırım.  11.90 TL piyasa satış fiyatı olan Garnier Nem Bombası Göz Altı Torbalarına Karşı Kağıt Göz Maskesi' ni Migros Mağazası' ndan indirimli 5.95 TL'ye almıştım. Bu rakamlara bulduğumda, şu serinletici etkisinden yararlanmak için tekrar alabilirim bu maskeyi..
Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım