Fiolas Chill Out Hand & Body Lotion

El hijyenine önem veren biri olarak gün içinde ellerimi sıklıkla yıkıyorum, bunun üstüne bir de günlük ev işlerinde ellerim sürekli su ile temas halinde olunca el kuruluğu da kaçınılmaz oluyor. Bu kuruluğu gidermek için de hem hepimizin bildiği bilindik markaların hem de yeni keşfettiğim markaların el bakım kremlerinden yardım alıyorum. Bu yeni keşfettiğim markaların ürünlerinden biri de Fiolas markasına ait El ve Vücut Bakım Losyonu oldu.
Fulya Gündoğdu' nun kurucusu olduğu, mitolojide güç ve ışık anlamına gelen Fiolas markasının, Oda Kokusu, Oda Spreyi, Mum, Kolonya, El & Vücut Losyonu, Sıvı Sabun gibi ürün çeşitliliği bulunuyor. '' Organik bazlı ev kozmetik ürünleri '' sloganı ile yola çıkan, doğadan ve müzikten ilham alınarak tasarlanan Fiolas ürünleri, Fransa ve İspanya' dan satın alınan organik ve alerjenik olmayan ham esanslar ve % 100 doğal alkolle işleniyor, tüketiciye el yapımı cam ambalajlarda çevre dostu olarak sunuluyor.
Fiolas' ın '' rahatlamak, sakinleşmek '' anlamına gelen, içeriğinde Kan Portakalı, Vahşi Zambak, Vanilya, Sandal Ağacı gibi içerikler olan Chill Out serisindeki El ve Vücut Kremi, yağlı bir doku bırakmadan cildi nemlendirme ve yumuşatma özelliklerine sahip. 250 ml ebatlık losyon, plastik ambalajlı, pompalı başlığa sahip.
Losyonun kilitli pompalı başlığı sayesinde, tek pompa hareketi ile gelen ürün miktarı ( yukarıdaki fotoğrafta görebilirsiniz ) el bölgesine uygulama için yeterli geliyor. Pompalı başlıkla gereksiz ürün kullanımının da önüne geçilmiş oluyor bence. Kullanım açısından da daha pratik buluyorum ben pompa başlıklı ürünleri. Losyonun baskın bir kokusu var. İçerikteki kokulardan sandal ağacı daha yoğun hissediliyor. İlk uygulandığında biraz ağır gelebilir bir koku ama kısa bir süre sonra sabitleniyor. Losyonun en göze çarpan özelliklerinden birisi de sanırım bu kokunun uzun süre ciltte kendini hissettirmesi. Yarı katı losyon şeklindeki ürünün yoğun bir yapısı olmasına rağmen sürüldükten birkaç dakika içinde ciltte hızla emiliyor ve tamamen emildikten sonra yağlı ve yapış yapış bir his bırakmıyor. Losyon ciltte kadifemsi bir yumuşaklık sağlıyor ve bu yumuşaklığı da uzun süre muhafaza ettiriyor. Koku tutkunlarının çok seveceğini düşündüğüm Fiolas El ve Vücut Bakım Losyonu' nun, Boyner, Trendyol, Lidyana gibi mağazalarda satışı mevcut.

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım