Catherine Arley Silky Touch BB Cream Glamour Highlighter

Güneşin kendini iyice hissettirmeye başladığı bugünlerde ışıltılı olan herşey yine revaçta. Kozmetik sektöründe de makyaj malzemelerinde var bu ışıltılardan bolca, özellikle aydınlatıcı ürünlerde. Birçok markanın ürün çeşitliliğinde yerini alan bu aydınlatıcılardan ben de Catherine Arley markasının Silky Touch BB Cream Glamour Highlighter' ını ( İpeksi Dokunuş Güzellik Merhemi Büyüleyici Aydınlatıcı ) kullanıyorum.
Üründen bahsetmeden önce BB Cream ve Highlighter ne onu yazayım ilk olarak. 
-BB Krem, Blemish Balm ( leke merhemi ) veya Beauty Balm ( güzellik kremi ) olarak bilinir. Bu kremler, yüzde oluşan deformasyonları ve cilt problemlerini gizleyerek, yüzün daha iyi ve pürüzsüz görünmesini sağlar.
-Highlighter ise katı ( stick/çubuk ), sıvı ( krem ), toz ( pudra ) gibi çeşitli formlarda olup, cildin belirli bir alanını aydınlatmak, parlaklık ve derinlik kazandırmak için kullanılır. Yüz bölgesinde genelde T bölgesine ve yanaklara uygulanır.
Catherine Arley' in Silky Touch BB Cream Glamour Highlighter ürününde bu iki özellik bir arada sunulmuş. Ürün, ciltteki kusurları kapatıp pürüzsüz bir görünüm verirken aynı zamanda da cilde ışıltı katarak canlandırıyor. 
Her cilde uygun yapıda olan likit formdaki aydınlatıcı krem 30 ml.lik pompalı ambalaja sahip. Kremin açık, orta ve koyu olmak üzere 3 farklı renk seçeneği var. Benim kullandığım 02 numara, yani orta ton. 
Kremin yarı akışkan bir yapısı var. Tek pompa hareketi ile gelen miktar oldukça fazla diyebilirim. Üstte sol taraftaki fotoğrafta bu miktarı ve 02 numaranın renk tonunu görebilirsiniz. Sağ tarafta bilek içime uygulanmış fotoğrafta ise kremin kapatıcılık özelliğini ve cilde verdiği parlaklık ile aydınlık, net bir şekilde görünüyor. Kapatıcılık anlamında; bilek içimde bulunan lekeleri kapatmada etkili görünen krem, yüz bölgemde aynı derecede pek başarılı olamadı ne yazık ki. Lekelerin görünümünü hafifletmede ve renk tonunu eşitlemede etki gösterdi diyebilirim. Aydınlatıcı ve parlak görünüm verme ile cildi nemlendirme anlamında hakkını veren krem, tüm yüz bölgesi yerine yüzde öne çıkarılması istenen alana sürülürse çok daha hoş bir görünüm olur bence. Markanın internet sitesinde indirimli olarak 13.50 TL ( piyasa fiyatı 27 TL ) olarak satışta olan Catherine Arley Silky Touch BB Cream Glamour Highlighter' ı kapatıcı olarak değil de aydınlatıcı olarak düşünürseniz beklentinizi karşılayacağına eminim..
Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım